brusli Posted May 19 Posted May 19 Drugari u FED-u i Kongresu im obezbedjuju bogatstvo, a raja se raspravlja o woke temama i Trampu/Bajdenu. Maestralno su spinovali, bolje nego AV. 2
Pokojni Ruxin Posted May 22 Posted May 22 (edited) sklonite crypto temu na deponiju, ozbiljan smo forum Edited May 22 by Pokojni Ruxin 1 1
mraki Posted May 22 Posted May 22 Treba mi pomoć, ima li neki dobrovoljac da kripto amateru objasni par stvari? Može na pm, hvala unapred.
Shan Jan Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, mraki said: Treba mi pomoć, ima li neki dobrovoljac da kripto amateru objasni par stvari? Može na pm, hvala unapred. 1. Nemoj 2. Pogledaj pod jedan Koja je ovo fora sa Tejlor Svift? Promice mi... 1
Choda Posted May 23 Posted May 23 Posle 20 dana trgovanja mimovima na Base-u, 500$->50$->600$->70$->1100$ 1
Mr.Mxyzptlk Posted May 23 Posted May 23 nisam probao base, drzim se sola i ofc $npc na ethu. mozda i mim ovog ciklusa
Time Crisis Posted May 23 Posted May 23 Quote Spot Ether ETFs receive official approval from the SEC https://cointelegraph.com/news/sec-spot-ether-etf-approved 1
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Posted May 29 (edited) uleteo pre 3h u waltera. mc trenutno na 8m 😶 Edited May 29 by Mr.Mxyzptlk
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Posted May 29 ma usao tek onako, video od nekog lika sto pratim na ct. reko aj, uletim par solova sa bonkbota. ulazim malopre ono otislo u pm
Recommended Posts