Mil@n Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Jak mi je osećaj da nikome neće hvaliti dlaka sa glave iz vlasti zbog ovoga, no niko radosniji od mene da sam u krivu. 7
duda Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 34 minutes ago, Jumanji said: Ne slusam ih nekoliko godina, jer su bas propali, jesu propali opasno, ali eto, ja ih ujutro slušam jer volim da mi neko nešto drobi uz jutarnju kafu i znam da ne talasaju odavno, ali ovo jutros je baš previše, mislim, toliko se praviti mrtav 1
Далибор Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Pa vlasnik radija na kome ide njihova emisija je SPS...
Далибор Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Da. Nisu zaposleni kod njega ali imaju ugovor sa njim da se kod njega emituje emisija 1
mraki Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 2 hours ago, JozoMujica said: Štampano izdanje? Pošto na sajtu nema ništa... Da
JozoMujica Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 12 minutes ago, mraki said: Da Je l' se zajebavas, posto u onlajn izdanju ni reči?
Milošica Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 (edited) Ima na naslovnoj Blica u štampanom izdanju. I ne čudi toliko, s obzirom da nisu skroz zavisni od Vučića. Edited April 20, 2021 by Milošica
fandorin Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 37 minutes ago, Mil@n said: Jak mi je osećaj da nikome neće hvaliti dlaka sa glave iz vlasti zbog ovoga, no niko radosniji od mene da sam u krivu. U krivu si čak nisi ni svestan koliko. Više javno tužilaštvo u Jagodini je još sabajle otvorilo predmet o ovom slučaju i to na inicijativu časnog srbskog domaćina DMP. Sad će čitavo, nezavisno jagodinsko pravosuđe da krene da češlja dokaze i svedoke i domaćina izvrće na postavu. Ne bih mu bio u koži. 1
Marvin (Paranoid Android) Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 42 minutes ago, Mil@n said: Jak mi je osećaj da nikome neće hvaliti dlaka sa glave iz vlasti zbog ovoga, no niko radosniji od mene da sam u krivu. Isto, i ako grešimo i ti i ja, ajde da platimo jedan drugom pivo jer ćemo biti jako srećni što grešimo. Just now, fandorin said: U krivu si čak nisi ni svestan koliko. Više javno tužilaštvo u Jagodini je još sabajle otvorilo predmet o ovom slučaju i to na inicijativu časnog srbskog domaćina DMP. Sad će čitavo, nezavisno jagodinsko pravosuđe da krene da češlja dokaze i svedoke i domaćina izvrće na postavu. Ne bih mu bio u koži. Drago mi je da to čujem, uopšte drago mi je ako neko (ti) uopšte misli da to znači nešto konkretno, ali jednostavno mislim da će istraga pokazati da su svi svedoci nepouzdani, ili će promeniti iskaz naprasno, ili će tužilaštvo u Jagodini pronaći da Đilas ima višemilionski račun u Nikaragvi. 6
aram Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: ili će promeniti iskaz naprasno ma biće dobro ako ne krenu da vrše serijska samoubistva 1
Marvin (Paranoid Android) Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Neće sad da idu na plivanje Dunavom, nije januar. 1
אַף אֶחָד Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Zakucalo na vrata Mohsena Namjoo, iranskog pesnika i muzicara. Priznao i pokajao se, verujem vise sto mu egzistencija najdirektnije zavisi od zapadne publike.
mraki Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 52 minutes ago, JozoMujica said: Je l' se zajebavas, posto u onlajn izdanju ni reči? 1
Fakundo Sava Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 47 minutes ago, Milošica said: Ima na naslovnoj Blica u štampanom izdanju. I ne čudi toliko, s obzirom da nisu skroz zavisni od Vučića. Ma daj,ovo samo Vučić čisti svoje redove Ko Mariniki čuva leđa,Điki koji se rasplače od jedne bakljade? Od koga je i ovo je veliki pomak
Recommended Posts