Jump to content
IGNORED

Dragan Marković - organizovani lanac podvođenja

Recommended Posts

Posted

Jak mi je osećaj da nikome neće hvaliti dlaka sa glave iz vlasti zbog ovoga, no niko radosniji od mene da sam u krivu.

• +1 7
Posted
34 minutes ago, Jumanji said:

Ne slusam ih nekoliko godina, jer su bas propali, 

jesu propali opasno, ali eto, ja ih ujutro slušam jer volim da mi neko nešto drobi uz jutarnju kafu

i znam da ne talasaju odavno, ali ovo jutros je baš previše, mislim, toliko se praviti mrtav :puke:

• +1 1
Posted

Pa vlasnik radija na kome ide njihova emisija je SPS... 

Posted

a gde su oni uopšte sad, kod Bakija?

Posted

Da. Nisu zaposleni kod njega ali imaju ugovor sa njim da se kod njega emituje emisija

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, JozoMujica said:

Štampano izdanje?

Pošto na sajtu nema ništa...

Da

Posted
12 minutes ago, mraki said:

Da

Je l' se zajebavas, posto u onlajn izdanju ni reči?

Posted (edited)

Ima na naslovnoj Blica u štampanom izdanju. 

I ne čudi toliko, s obzirom da nisu skroz zavisni od Vučića.

Edited by Milošica
Posted
37 minutes ago, Mil@n said:

Jak mi je osećaj da nikome neće hvaliti dlaka sa glave iz vlasti zbog ovoga, no niko radosniji od mene da sam u krivu.

U krivu si čak nisi ni svestan koliko. Više javno tužilaštvo u Jagodini je još sabajle otvorilo predmet o ovom slučaju i to na inicijativu časnog srbskog domaćina DMP. Sad će čitavo, nezavisno jagodinsko pravosuđe da krene da češlja dokaze i svedoke i domaćina izvrće na postavu. Ne bih mu bio u koži.

• Haha 1
Posted
42 minutes ago, Mil@n said:

Isto, i ako grešimo i ti i ja, ajde da platimo jedan drugom pivo jer ćemo biti jako srećni što grešimo.

Just now, fandorin said:

U krivu si čak nisi ni svestan koliko. Više javno tužilaštvo u Jagodini je još sabajle otvorilo predmet o ovom slučaju i to na inicijativu časnog srbskog domaćina DMP. Sad će čitavo, nezavisno jagodinsko pravosuđe da krene da češlja dokaze i svedoke i domaćina izvrće na postavu. Ne bih mu bio u koži.

Drago mi je da to čujem, uopšte drago mi je ako neko (ti) uopšte misli da to znači nešto konkretno, ali jednostavno mislim da će istraga pokazati da su svi svedoci nepouzdani, ili će promeniti iskaz naprasno, ili će tužilaštvo u Jagodini pronaći da Đilas ima višemilionski račun u Nikaragvi.

• +1 6
Posted
2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

ili će promeniti iskaz naprasno

ma biće dobro ako ne krenu da vrše serijska samoubistva :ph34r:

• +1 1
Posted

Neće sad da idu na plivanje Dunavom, nije januar.

• Haha 1
Posted

Zakucalo na vrata Mohsena Namjoo, iranskog pesnika i muzicara. Priznao i pokajao se, verujem vise sto mu egzistencija najdirektnije zavisi od zapadne publike.

Posted
52 minutes ago, JozoMujica said:

Je l' se zajebavas, posto u onlajn izdanju ni reči?

blic-830x0.jpg

• +1 1
Posted
47 minutes ago, Milošica said:

Ima na naslovnoj Blica u štampanom izdanju. 

I ne čudi toliko, s obzirom da nisu skroz zavisni od Vučića.

Ma daj,ovo samo Vučić čisti svoje redove 

Ko Mariniki čuva leđa,Điki koji se rasplače od jedne bakljade?

Od koga je i ovo je veliki pomak