Jump to content
IGNORED

Novosti iz sveta automobilizma

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, booyaka said:

Dobro je da je u spojleru. :fantom:

Sta je u spojleru?

• 3 weeks later...
Posted

ziv nisam da vidim kako ce da naprave toliko struje.

• +1 3
  • 2 months later...
Posted

@Lancia tamo na drugom topiku pise o ovom fenomenu, a evo sad malo i podataka:

Nema više jeftinih modela: U Europi je prosječna cijena novih automobila porasla 5000 eura!

Istraživanje pokazuje da je prosječna maloprodajna cijena za vozila s unutarnjim izgaranjem porasla 14 posto u 7 godina

https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/nema-vise-jeftinih-modela-u-europi-je-prosjecna-cijena-novih-automobila-porasla-5000-eura-15246717

• Hvala 2
Posted
3 minutes ago, Peter Fan said:

@Lancia tamo na drugom topiku pise o ovom fenomenu, a evo sad malo i podataka:

Nema više jeftinih modela: U Europi je prosječna cijena novih automobila porasla 5000 eura!

Istraživanje pokazuje da je prosječna maloprodajna cijena za vozila s unutarnjim izgaranjem porasla 14 posto u 7 godina

https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/nema-vise-jeftinih-modela-u-europi-je-prosjecna-cijena-novih-automobila-porasla-5000-eura-15246717

Toliko o ekonomskoj opravdanosti fuzije proizvodjaca, smanjenju troskova i bla-bla racionalizaciji. 

• +1 1
Posted

Tih 14% je za US. Fabije 1.0MPI klotare smo 2015. kupovali za 9800EUR, sada su 14kEUR - i nema ih do daljnjeg. Samo jedan od primera.

• +1 2
Posted

Ne znam vama, meni nista ne govori + sve digitalno u sportskom autu, jeza me hvata.

Posted
15 hours ago, Lancia said:

u sportskom autu

Sori što se nastavljam, ali da ima W24 motor od milion konja, meni SUV od dve tone ne može biti sportski auto, makar ceo Maranelo dubio na glavi. Bar će se prodavati k'o blesav, ako je suditi po prethodnim auto trendovima koji su mi takođe odvratni.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, zorglub said:

Sori što se nastavljam, ali da ima W24 motor od milion konja, meni SUV od dve tone ne može biti sportski auto, makar ceo Maranelo dubio na glavi. Bar će se prodavati k'o blesav, ako je suditi po prethodnim auto trendovima koji su mi takođe odvratni.

U pravu si, jbg. Ponelo me ime :)

Posted

Ma jok, ništa upućeno tebi, fora je u tome što iz Ferarija odbijaju da povežu ovaj auto sa SUV ili krosover klasom:

Ferrari said not so long ago it would never build an SUV. So what does that make this newcomer, the Purosangue? In Ferrari’s words, it’s not an SUV or a crossover – it’s a sports car.

:rolleyes:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, zorglub said:

Ma jok, ništa upućeno tebi, fora je u tome što iz Ferarija odbijaju da povežu ovaj auto sa SUV ili krosover klasom:

:rolleyes:

Razumem ja njih, koprcali su se, sve mi nikad necemo da pratimo modu. Tesko zabu u vodu naterati, sledeci su Meklaren i Bugati :D

• +1 2
Posted
2 hours ago, Lancia said:

Razumem ja njih, koprcali su se, sve mi nikad necemo da pratimo modu. Tesko zabu u vodu naterati, sledeci su Meklaren i Bugati :D

Gle stari Lancia. 

Račun se ugasio onome ko kupi F. SUV. 

Ništa nije sveto više. 

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela.

bmw%20m2%20345.jpg

bmw%20m2%203455.jpg

• +1 1
  • Haha 3