May 27, 20222 yr https://www.hagerty.co.uk/articles/opinion/blame-the-nissan-qashqai-for-the-end-of-the-world/
September 13, 20222 yr @Lancia tamo na drugom topiku pise o ovom fenomenu, a evo sad malo i podataka: Nema više jeftinih modela: U Europi je prosječna cijena novih automobila porasla 5000 eura! Istraživanje pokazuje da je prosječna maloprodajna cijena za vozila s unutarnjim izgaranjem porasla 14 posto u 7 godina https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/nema-vise-jeftinih-modela-u-europi-je-prosjecna-cijena-novih-automobila-porasla-5000-eura-15246717
September 13, 20222 yr 3 minutes ago, Peter Fan said: @Lancia tamo na drugom topiku pise o ovom fenomenu, a evo sad malo i podataka: Nema više jeftinih modela: U Europi je prosječna cijena novih automobila porasla 5000 eura! Istraživanje pokazuje da je prosječna maloprodajna cijena za vozila s unutarnjim izgaranjem porasla 14 posto u 7 godina https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/nema-vise-jeftinih-modela-u-europi-je-prosjecna-cijena-novih-automobila-porasla-5000-eura-15246717 Toliko o ekonomskoj opravdanosti fuzije proizvodjaca, smanjenju troskova i bla-bla racionalizaciji.
September 13, 20222 yr Tih 14% je za US. Fabije 1.0MPI klotare smo 2015. kupovali za 9800EUR, sada su 14kEUR - i nema ih do daljnjeg. Samo jedan od primera.
September 13, 20222 yr Ne znam vama, meni nista ne govori + sve digitalno u sportskom autu, jeza me hvata.
September 14, 20222 yr 15 hours ago, Lancia said: u sportskom autu Sori što se nastavljam, ali da ima W24 motor od milion konja, meni SUV od dve tone ne može biti sportski auto, makar ceo Maranelo dubio na glavi. Bar će se prodavati k'o blesav, ako je suditi po prethodnim auto trendovima koji su mi takođe odvratni.
September 14, 20222 yr 2 minutes ago, zorglub said: Sori što se nastavljam, ali da ima W24 motor od milion konja, meni SUV od dve tone ne može biti sportski auto, makar ceo Maranelo dubio na glavi. Bar će se prodavati k'o blesav, ako je suditi po prethodnim auto trendovima koji su mi takođe odvratni. U pravu si, jbg. Ponelo me ime
September 14, 20222 yr Ma jok, ništa upućeno tebi, fora je u tome što iz Ferarija odbijaju da povežu ovaj auto sa SUV ili krosover klasom: Quote Ferrari said not so long ago it would never build an SUV. So what does that make this newcomer, the Purosangue? In Ferrari’s words, it’s not an SUV or a crossover – it’s a sports car.
September 14, 20222 yr 1 minute ago, zorglub said: Ma jok, ništa upućeno tebi, fora je u tome što iz Ferarija odbijaju da povežu ovaj auto sa SUV ili krosover klasom: Razumem ja njih, koprcali su se, sve mi nikad necemo da pratimo modu. Tesko zabu u vodu naterati, sledeci su Meklaren i Bugati
September 14, 20222 yr 2 hours ago, Lancia said: Razumem ja njih, koprcali su se, sve mi nikad necemo da pratimo modu. Tesko zabu u vodu naterati, sledeci su Meklaren i Bugati Gle stari Lancia. Račun se ugasio onome ko kupi F. SUV. Ništa nije sveto više.
September 24, 20222 yr Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela.