Jump to content
IGNORED

Novosti iz sveta automobilizma

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

automobil ima jedan ozbiljan problem...ružan je.

Posted

sa male luxemburshke premijere Nissan GTR (Skyline):IMAGE_223.jpgIMAGE_227.jpgIMAGE_226.jpgIMAGE_225.jpgIMAGE_224.jpg

• 1 month later...
Posted

Prica se da bi Peugeot i Renault mogli da fuzionisu

Posted
Lep auto, nesumnjivo... ali... da li je to samo moj trip, ili je ovde štošta od dizajnerskih rešenja pokradeno od Mercedesove CL klase?
More!2009-toyota-corolla.jpg
Audi će praviti i model Q7 i sa motorom 6,0 TDi iz modela R8.
Čedisto! <_< Odakle vam novac za automobil ?audi Q7? koji vredi 60.000 evra, i da li je on vaše vlasništvo? ;)
počeo opel da pravi bmw
:blink: E svašta.
  • 3 weeks later...
Posted

Do 2010. moram izvesti jedno surovo bogaćenje zbog ove lepoticePeugeot 408peugeot408%202011%203.jpgpeugeot408%202011%202.jpg

Posted

Za ovaj ne mora da se bude bogat - Tata Nano, najjeftiniji auto na svetu (100.000 rupija osnovni model)tata-nano-img_1.jpg

• 3 weeks later...
Posted
f_3m_a08c6a1.jpgf_2m_eacb4fb.jpgf_1m_c9d66e1.jpgi onda sam ja pirat, sto skinem muziku il' film s neta.
  • 4 weeks later...
Posted

c-quatre sedanza 10ak dana krece prodaja u kini, u evropi valjda za nekih 3-4 meseca cena ovde od 11K eurica, sto je cini mi se super povoljno.citroencquatresedannews.citroencquatre1.img.jpgcitroencquatresedannews.citroencquatre2.img.jpgcitroencquatresedannews.citroencquatre3.img.jpg

Posted
f_3m_a08c6a1.jpg
cini mi se da se london taxi i u originalu sada pravi u shangaju, a mozda su cak kinezi i kupili brend/fabriku ili sta vecu pekingu su sve zastupljenijigeely-tx4-taxi-hl.jpg
Posted (edited)
c-quatre sedanza 10ak dana krece prodaja u kini, u evropi valjda za nekih 3-4 meseca cena ovde od 11K eurica, sto je cini mi se super povoljno.
What, WHAT?? Ovo pravi Citroen, a ne neka kopija? :huh: I to za 11000e??? :o Edited by nbg4ever
Posted

Nema mesta iščuđavanju, za lepo oblikovanu kantu poput ovog, a i ostalih Citroen-a ne bih dao ni 8k bilo čega.Validnog, jakako.

Posted

iako se proizvode u kini, automobili su izuzetno skupi u poredjenju sa evropom, tako da je 11 hiljada super cena u poredjenju sa slicnim modelima. a sto se tice dizajna, za aziju se obicno radi drugi, za nase oko mnogo ruzniji dizajn. tako da je ovo super auto po super ceni ako si u kini. cene i modeli su ovde koga interesuje neka gleda i deli sa 9.4 za euro ili 6.8 za dolare