September 6, 2025Sep 6 https://www.reddit.com/r/BMW/s/tWJe0Zk8vtPakao koliko je dizajnerski propao ovaj brend
September 7, 2025Sep 7 Fokusirali se svi na kinesko/azijsko tržište, pa sad kad su tamo pukli, moraju da uvaljuju ova sranja ovde ljudima koji bi i dalje vozili golfa 3/4, bmw E36/E46 ili mečku W202/W203 samo da mogu.
September 10, 2025Sep 10 Nova Corolla Cross krenula u prodaju... po običaju verovatno najjedftinije verzije imaju najviše smisla
October 7, 2025Oct 7 Dacia Hipster - ako se usvoji evropska regulativa, ovo bi bio prvi K car - swadak je.
October 11, 2025Oct 11 Kako stvari stoje, Stellantis ce izgleda tako da prsne, da ce da oduva celu italijansku industriju automobila. Spas mogu da potraze samo ako ih neki Kinezi pokupuju. Ovo besumucno prepakivanje francuskih modela i motora nema sanse da prezivi. Tamo gde se nisu zajebali sa tajmingom elektrifikacije i hibrida, ukantali su se sa dizajnom. Najsmesnije od svega je to da ce francuski virus u vidu motora 1.2 i matrica dizajna opstati, kao i neupadljivi Opel. Cak su i dugogodisnju kravu muzaru od Jeep-a uspeli da unakaze. Dodge, Chrysler, Lancia, DS, Maserati su mrtvi odavno, RAM, Alfa i FIAT u cekaonici. Kupovina kineskog Leapmotora je izgleda bio poslednji ocajnicki potez da se spasi megaprojekt.
October 12, 2025Oct 12 Nedavno sam video novu Fronteru. Sramotno je šta su uradili od onakvog auta, maštao sam da ćemo je dobiti na Bingu kad sam bio dete, a sad je ne bih vozio ni da mi je daju za džabe.
October 18, 2025Oct 18 On 11. 10. 2025. at 18:09, Lancia said:Kako stvari stoje, Stellantis ce izgleda tako da prsne, da ce da oduva celu italijansku industriju automobila. Spas mogu da potraze samo ako ih neki Kinezi pokupuju. Ovo besumucno prepakivanje francuskih modela i motora nema sanse da prezivi. Tamo gde se nisu zajebali sa tajmingom elektrifikacije i hibrida, ukantali su se sa dizajnom. Najsmesnije od svega je to da ce francuski virus u vidu motora 1.2 i matrica dizajna opstati, kao i neupadljivi Opel. Cak su i dugogodisnju kravu muzaru od Jeep-a uspeli da unakaze. Dodge, Chrysler, Lancia, DS, Maserati su mrtvi odavno, RAM, Alfa i FIAT u cekaonici. Kupovina kineskog Leapmotora je izgleda bio poslednji ocajnicki potez da se spasi megaprojekt.The News WheelMaserati Slashes EV Prices by up to $50,000 as Sales PlungeFacing dwindling demand for its high-end electric models, Maserati has announced aggressive price cuts across its EV lineup in the United States.I sa 25% popusta su 100% precijenjeni. Onaj enterijer je kao Honda iz 2015.
October 29, 2025Oct 29 Lično vozilo japanskog cara u kupe varijanti, zanimljiv koncept. Uslikao sam jedan Century druge generacije pre par meseci.edit: evo ga. Sad vidim kumsu bilo smešno Edited October 29, 2025Oct 29 by bios
October 29, 2025Oct 29 Savrsen dizajn, bravo za Mazdu ovim putem je trebalo da ide i Alfa Romeo a ne da udara besmisleno po BMW-u.