Jump to content
IGNORED

Discogs ili ko još kupuje nosače zvuka u 21. veku?

Indy

Recommended Posts

Posted

Jel ima neko da je kupovao/prodavao ploce (odnosi se i na CD) preko https://www.discogs.com/  ?

Registrovah se, i vidim da ima sve i svasta - neuporediva ponuda u odnosu na (australijski) eBay, a i postarina do ovde je generalno u normalnim okvirima (inace mi cesto izadje skuplje od same ploce preko eBay-a.)

Posted

jesam ja nekoliko puta i svaki put je bilo sve u redu.

• Hvala 1
Posted
32 minutes ago, Indy said:

Jel ima neko da je kupovao/prodavao ploce (odnosi se i na CD) preko https://www.discogs.com/  ?

Registrovah se, i vidim da ima sve i svasta - neuporediva ponuda u odnosu na (australijski) eBay, a i postarina do ovde je generalno u normalnim okvirima (inace mi cesto izadje skuplje od same ploce preko eBay-a.)

Pa to ti je najveća pijaca ploča u cijeli svijet :)

Samo pozitivna iskustva imam al obrati paznju na ocene prodavaca.

• +1 1
Posted

Jao, imaju i kasete na prodaju, sav sam se raznežio :D

Posted

E, tako počinje kad se otkrije Discogs... posle imaš applikaciju na telefonu (plus barcode scanner) i proveravaš je češće nego bilo šta drugo na telefonu [emoji16]

Potrošnja na nosače zvuka skoči jedno 10000%.

Zdravo, ja sam Singer i ja sam zavisnik od vinila.

• Haha 1
Posted

Ja stalno kupujem diskove tamo. S našima može i dogovor oko ličnog preuzimanja, odnosno kupovine van Discogsa, samo u porukama telefone pišite slovima, da vas Discogs ne provali. biggrin.png

2a83034959805d8041ab7dfd526501bd.jpg

Posted (edited)

:D

Dokupljujem neke singlove iz 90tih i onda jao, vidi 2 evra, 3 evra, evro!, 4 evra...

Dođem do kase i zaplačem...
image.png.aa023890e6d202dd44a6bc44560b3fcb.png

Edited by Singer
tražio sam split jer vidim da nas ima XD
Posted

Odakle je shipping 150€?

Moram naći neku šemu za shipping in US. Imaju sve što mi treba i cene su niže nego u Evropi.

Posted

Iz Italije... da ne veruješ.

Ista ta porudžbina na zemlju EU je 25 EUR regularno ili 50 EUR za slanje sa DHL-om uz sve osiguranje i brojem za praćenje.

Posted
43 minutes ago, Singer said:

:D

Dokupljujem neke singlove iz 90tih i onda jao, vidi 2 evra, 3 evra, evro!, 4 evra...

Dođem do kase i zaplačem...
image.png.aa023890e6d202dd44a6bc44560b3fcb.png

Daj napisi, sta si to pazario.

Posted (edited)
9 minutes ago, Lancia said:

Daj napisi, sta si to pazario.

Klupske singlove elktronske/dance muzike tokom '90., ne verujem da to baš zanima pučanstvo na PPP-u.

Kupovao sam na 12" ono što u to vreme nikako nisam mogao da nađem na vinilu pa da dopunim te neke moje DJ setove iz tog perioda

Edited by Singer
Posted
U svakom slučaju je prevara.
Ako kupim ploču, neću da slušam CD snimak sa nje, već zvuk koji je prebačen direktno sa analognog mastera ili digitalnog visoke rezolucije, a ne 44.1/16. 
Jesu oni na izdanju napisali da je sa CD-a?
Hteo da kupim kao poklon.
No poklonoprimac[emoji769] je malo zajeban po tom pitanju, pa da ne bude neprijatno...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

kupujem i prodajem na discogsu vec 5-6 godina. Najbolje iskustvo za kupovinu (ono sto mene zanima) i cene su u UK, 100% safe, a stanje vinila uvek kako je opisano. 

Ploce slao od Japana, preko Indonezije do Brazila i u skoro sve zemlje Evrope. Jedino Ukrajina neprijatno iskustvo, kriminalci