Indy Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Jel ima neko da je kupovao/prodavao ploce (odnosi se i na CD) preko https://www.discogs.com/ ? Registrovah se, i vidim da ima sve i svasta - neuporediva ponuda u odnosu na (australijski) eBay, a i postarina do ovde je generalno u normalnim okvirima (inace mi cesto izadje skuplje od same ploce preko eBay-a.)
beyoncé Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 jesam ja nekoliko puta i svaki put je bilo sve u redu. 1
maheem Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 32 minutes ago, Indy said: Jel ima neko da je kupovao/prodavao ploce (odnosi se i na CD) preko https://www.discogs.com/ ? Registrovah se, i vidim da ima sve i svasta - neuporediva ponuda u odnosu na (australijski) eBay, a i postarina do ovde je generalno u normalnim okvirima (inace mi cesto izadje skuplje od same ploce preko eBay-a.) Pa to ti je najveća pijaca ploča u cijeli svijet Samo pozitivna iskustva imam al obrati paznju na ocene prodavaca. 1
Indy Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Jao, imaju i kasete na prodaju, sav sam se raznežio
Singer Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 E, tako počinje kad se otkrije Discogs... posle imaš applikaciju na telefonu (plus barcode scanner) i proveravaš je češće nego bilo šta drugo na telefonu [emoji16]Potrošnja na nosače zvuka skoči jedno 10000%.Zdravo, ja sam Singer i ja sam zavisnik od vinila. 1
napadaj Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Ja stalno kupujem diskove tamo. S našima može i dogovor oko ličnog preuzimanja, odnosno kupovine van Discogsa, samo u porukama telefone pišite slovima, da vas Discogs ne provali.
Singer Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 (edited) Dokupljujem neke singlove iz 90tih i onda jao, vidi 2 evra, 3 evra, evro!, 4 evra... Dođem do kase i zaplačem... Edited April 27, 2021 by Singer tražio sam split jer vidim da nas ima XD
maheem Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Odakle je shipping 150€? Moram naći neku šemu za shipping in US. Imaju sve što mi treba i cene su niže nego u Evropi.
Singer Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Iz Italije... da ne veruješ. Ista ta porudžbina na zemlju EU je 25 EUR regularno ili 50 EUR za slanje sa DHL-om uz sve osiguranje i brojem za praćenje.
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 43 minutes ago, Singer said: Dokupljujem neke singlove iz 90tih i onda jao, vidi 2 evra, 3 evra, evro!, 4 evra... Dođem do kase i zaplačem... Daj napisi, sta si to pazario.
Singer Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 (edited) 9 minutes ago, Lancia said: Daj napisi, sta si to pazario. Klupske singlove elktronske/dance muzike tokom '90., ne verujem da to baš zanima pučanstvo na PPP-u. Kupovao sam na 12" ono što u to vreme nikako nisam mogao da nađem na vinilu pa da dopunim te neke moje DJ setove iz tog perioda Edited April 27, 2021 by Singer
Frank Pembleton Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 U svakom slučaju je prevara. Ako kupim ploču, neću da slušam CD snimak sa nje, već zvuk koji je prebačen direktno sa analognog mastera ili digitalnog visoke rezolucije, a ne 44.1/16. Jesu oni na izdanju napisali da je sa CD-a?Hteo da kupim kao poklon.No poklonoprimac[emoji769] je malo zajeban po tom pitanju, pa da ne bude neprijatno... .... Shiit has hit the fan!
Strucnjak Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 kupujem i prodajem na discogsu vec 5-6 godina. Najbolje iskustvo za kupovinu (ono sto mene zanima) i cene su u UK, 100% safe, a stanje vinila uvek kako je opisano. Ploce slao od Japana, preko Indonezije do Brazila i u skoro sve zemlje Evrope. Jedino Ukrajina neprijatno iskustvo, kriminalci
Recommended Posts