Meazza Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 30 minutes ago, omiljeni said: Da, neće oni imati šta jesti ako se otcepe Bukmarkujem ovaj post za buducnost. U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal. 1 5
borris_ Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Macron je protiv lige. Francuzi i Njemci, cuvari fudbalske tradicije. Francuska + Njemacka : 6 svjetskih + 5 evropskih zvijezda Engleska + Spanija + Italija : 6 svjetskih + 4 evropske zvijezde Pametnome dosta Edited April 18, 2021 by borris_
Bogotac Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Siguran sam da ce Bajern biti do kraja protiv ovoga.
WTID Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode. 1
omiljeni Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 9 minutes ago, Meazza said: Bukmarkujem ovaj post za buducnost. U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal. samo bookmarkuj brate, kad je ovaj topić otvoren ja mislio da će za tu ligu trebati da se čeka jedno 5-10 godina, a ono ispade da će to čekanje trajati celih 15 dana. za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu al najjače mi kako je uefica stalno kažnjavala nekog zbog mešanja politike u fudbalske poslove, a sad odmah prvog dana krenuli da kmeče i traže pomoć od političara Bajden ja za Super Ligu, a Makron može samo da pati
Bogotac Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Umesace se i drzave na kraju. Covek prosto ne moze,a da Realu i Juventusu pozeli sve najgore. Edited April 18, 2021 by Bogotac
omiljeni Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 a koja 3 kluba su iz Italije? i ko je treći španski tim?
borris_ Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Pa sta mislis koji je, Atletiko naravno. Za talijane nisam citao ali predpostavljam, Juve, Milano i Inter.
Meazza Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 1 minute ago, omiljeni said: za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom.
WTID Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 minute ago, Meazza said: LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom. Lepo je naglaseno da je liga napravljena za plasticne navijace koji misle da vole fudbal a o istom nemaju pojma 5
Meazza Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 9 minutes ago, WTID said: Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode. +1, ali moci ce samo da ga sisaju.
Bogotac Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 3 minutes ago, Meazza said: +1, ali moci ce samo da ga sisaju. Ti mislis da oni nece moci da izguraju ovu super ligu?
Recommended Posts