Jump to content
IGNORED

Evropski superklubovi i njihova superliga

Meazza

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, omiljeni said:

Da, neće oni imati šta jesti ako se otcepe

:fantom:

Bukmarkujem ovaj post za buducnost.

U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal.

• +1 1
  • Haha 5
Posted (edited)

Macron je protiv lige.

Francuzi i Njemci, cuvari fudbalske tradicije.

Francuska + Njemacka : 6 svjetskih + 5 evropskih zvijezda

Engleska + Spanija + Italija : 6 svjetskih + 4 evropske zvijezde

Pametnome dosta :fantom:

Edited by borris_
Posted

Siguran sam da ce Bajern biti do kraja protiv ovoga.

Posted

Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode.

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Meazza said:

Bukmarkujem ovaj post za buducnost.

U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal.

samo bookmarkuj

brate, kad je ovaj topić otvoren ja mislio da će za tu ligu trebati da se čeka jedno 5-10 godina, a ono ispade da će to čekanje trajati celih 15 dana. :lolol:

za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu

al najjače mi kako je uefica stalno kažnjavala nekog zbog mešanja politike u fudbalske poslove, a sad odmah prvog dana krenuli da kmeče i traže pomoć od političara :lolol:

Bajden ja za Super Ligu, a Makron može samo da pati

Posted (edited)

Umesace se i drzave na kraju.

Covek prosto ne moze,a da Realu i Juventusu pozeli sve najgore.

Edited by Bogotac
Posted

a koja 3 kluba su iz Italije? i ko je treći španski tim?

Posted

Pa sta mislis koji je, Atletiko naravno.

Za talijane nisam citao ali predpostavljam, Juve, Milano i Inter.

Posted
1 minute ago, omiljeni said:

za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu

LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. :lolol: (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom.

Posted
1 minute ago, Meazza said:

LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. :lolol: (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom.

Lepo je naglaseno da je liga napravljena za plasticne navijace koji misle da vole fudbal a o istom nemaju pojma

EzRNotRUYAA5gpE?format=jpg&name=medium

• +1 5
Posted
9 minutes ago, WTID said:

Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode.

+1, ali moci ce samo da ga sisaju.

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

+1, ali moci ce samo da ga sisaju.

Ti mislis da oni nece moci da izguraju ovu super ligu?