April 18, 20213 yr Author 30 minutes ago, omiljeni said: Da, neće oni imati šta jesti ako se otcepe Bukmarkujem ovaj post za buducnost. U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal.
April 18, 20213 yr Macron je protiv lige. Francuzi i Njemci, cuvari fudbalske tradicije. Francuska + Njemacka : 6 svjetskih + 5 evropskih zvijezda Engleska + Spanija + Italija : 6 svjetskih + 4 evropske zvijezde Pametnome dosta Edited April 18, 20213 yr by borris_
April 18, 20213 yr Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode.
April 18, 20213 yr 9 minutes ago, Meazza said: Bukmarkujem ovaj post za buducnost. U svakom slucaju tu Superligu necemo gledati ni ti ni ja. Ja jer mi je dosadna, ti zato sto i inace ne gledas fudbal. samo bookmarkuj brate, kad je ovaj topić otvoren ja mislio da će za tu ligu trebati da se čeka jedno 5-10 godina, a ono ispade da će to čekanje trajati celih 15 dana. za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu al najjače mi kako je uefica stalno kažnjavala nekog zbog mešanja politike u fudbalske poslove, a sad odmah prvog dana krenuli da kmeče i traže pomoć od političara Bajden ja za Super Ligu, a Makron može samo da pati
April 18, 20213 yr Umesace se i drzave na kraju. Covek prosto ne moze,a da Realu i Juventusu pozeli sve najgore. Edited April 18, 20213 yr by Bogotac
April 18, 20213 yr Pa sta mislis koji je, Atletiko naravno. Za talijane nisam citao ali predpostavljam, Juve, Milano i Inter.
April 18, 20213 yr Author 1 minute ago, omiljeni said: za gledanje si u manje-više u pravu, ali ja ću gledati bar ponekad, finale i polufinale sigurno, a ti slobodno uživaj u kristal palasu, rajo valjekanu i hofenhajmu LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom.
April 18, 20213 yr 1 minute ago, Meazza said: LOL, znaci neces gledati superligu proper nego samo nokaut zavrsnicu koja je potpuno ista kao zavrsnica LS. (Sta se onda za tebe menja u odnosu na sada?) Bice ti dosadno da gledas a ovamo si satro lud za idejom. Lepo je naglaseno da je liga napravljena za plasticne navijace koji misle da vole fudbal a o istom nemaju pojma
April 18, 20213 yr Author 9 minutes ago, WTID said: Dobro zapazanje, shvatili su da im "primat" i dominacija u domacem prvenstvu polako izmicu pa se hvataju za ovo takmicenje kako bi imali sigurne prihode. +1, ali moci ce samo da ga sisaju.
April 18, 20213 yr 3 minutes ago, Meazza said: +1, ali moci ce samo da ga sisaju. Ti mislis da oni nece moci da izguraju ovu super ligu?