Duhovnost, ljubav i med Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли. И да има инспиративну љубав. И увек када размишљам о Титу, мислим да је био другачији човек док је волео Даворјанку, да је са њом нашао инспирацију, остваривао највеће успехе (оно што је остварено у периоду 1941 - 1943 је толико фантастична борба, да се граничи са немогућим) , а када је остао без Даворјанке , иако се опет оженио, вероватно и поштовао Јованку, али мислим да више није био исти човек као у периоду инспиративне љубави.
Leia Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 1 minute ago, Duhovnost, ljubav i med said: Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли. Ovoliko glupu zamenu teza se bas trebalo dobro napregnuti da se smisli. Dakle da ponovimo, Brnaba ti je poluusmena alava shabanka, volela ne volela zabole me bas. Ne zlostavljaj nas vise ovim glupostima, da se barem osvrnem na naslov ovog topika. 1 3
namenski Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 15 minutes ago, Leia said: Ovoliko glupu zamenu teza se bas trebalo dobro napregnuti da se smisli. Ma kakvi: to gradivo je 90-ih savladano za 10-ku, sada se samo regenerise i pakuje u nove, brendirane ambalaze...
Ratamahatta Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 22 minutes ago, Leia said: Ovoliko glupu zamenu teza se bas trebalo dobro napregnuti da se smisli. Dakle da ponovimo, Brnaba ti je poluusmena alava shabanka, volela ne volela zabole me bas. Ne zlostavljaj nas vise ovim glupostima, da se barem osvrnem na naslov ovog topika. Tito je volo, al je i narodu davo! 4
Lancia Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Just now, Plajvi said: Tito je volo, al je i narodu davo! Bas ti znas 4
Leia Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 22 minutes ago, namenski said: Ma kakvi: to gradivo je 90-ih savladano za 10-ku, sada se samo regenerise i pakuje u nove, brendirane ambalaze... A zato me i cudi sto mu je trebalo citavih 15min za reply 1
Midžeta Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 51 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли. И да има инспиративну љубав. И увек када размишљам о Титу, мислим да је био другачији човек док је волео Даворјанку, да је са њом нашао инспирацију, остваривао највеће успехе (оно што је остварено у периоду 1941 - 1943 је толико фантастична борба, да се граничи са немогућим) , а када је остао без Даворјанке , иако се опет оженио, вероватно и поштовао Јованку, али мислим да више није био исти човек као у периоду инспиративне љубави. Svet nije bio spreman 1 2
Duhovnost, ljubav i med Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 (edited) 35 minutes ago, Midgeta said: Svet nije bio spreman Једна од љубавних песама које волим каже: "Два света су се сударила, а ми смо сијали" , песму је написао тотални дебил, лидер INXS - а, који је свестан да је нашао животну љубав, али је оставља јер је на врхунцу славе и својим дебилним мозгом бира мање од љубави. Али је имао толико пристојности да бар напише песму о томе, па је из свега ипак нешто остало... Али је тужно.. Edited August 25, 2022 by Duhovnost, ljubav i med 2
Ratamahatta Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Quote Али је имао толико пристојности To je moguce 1 od najjacih albuma svih vremena 1
Svemir Zeka Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 On 25.8.2022. at 17:26, Duhovnost, ljubav i med said: тотални дебил, Medeni, Aj em disapojnted.
Midžeta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Medeni, Aj em disapojnted. Sto si razocarana, Medeni samo konstatuje da ni Hacins nije bio spreman za inspirativnu, pravu ljubav i da je trazio manje, ali bar smo dobili pesmu 1
Duhovnost, ljubav i med Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 @Svemir Zeka Имао је љубав која га је чинила креативним бићем, уметником, ствараоцем. Ова песма ће да остане заувек јер је истинита и плод је љубавне инспирације. (јесте @Plajvi , и највећи женскароши признају да је љубав "трансценденти спој душа", кад су дубоко искрени сами са собом). А то што је био после са Кајли Миног и другим селебриткињама , то је мало привлачило таблоиде, хранило дебилну компоненту његове личности и ништа трајно није оставило, ни њему, ни уметности. 1
Midžeta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Neko ce se usrati. @Duhovnost, ljubav i med A Suicide Blonde posvecena Kalji? Nije Never tear us apart, ali je super pesma, nije bas za bacanje
aram Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 2 minutes ago, Midgeta said: Neko ce se usrati. ne znam za nekog, ali ja evo u espadrile. 1 6
Recommended Posts