Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли. И да има инспиративну љубав. И увек када размишљам о Титу, мислим да је био другачији човек док је волео Даворјанку, да је са њом нашао инспирацију, остваривао највеће успехе (оно што је остварено у периоду 1941 - 1943 је толико фантастична борба, да се граничи са немогућим) , а када је остао без Даворјанке :sad: , иако се опет оженио, вероватно и поштовао Јованку, али мислим да више није био исти човек као у периоду инспиративне љубави.

Screenshot_2022-08-25-15-56-50-839_com.android.chrome~2.jpg

Screenshot_2022-08-25-15-58-41-946_com.twitter.android~2.jpg

Posted
1 minute ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли.

Ovoliko glupu zamenu teza se bas trebalo dobro napregnuti da se smisli.

Dakle da ponovimo, Brnaba ti je poluusmena alava shabanka, volela ne volela zabole me bas.
Ne zlostavljaj nas vise ovim glupostima, da se barem osvrnem na naslov ovog topika.

• +1 1
  • Haha 3
Posted
15 minutes ago, Leia said:

Ma kakvi: to gradivo je 90-ih savladano za 10-ku, sada se samo regenerise i pakuje u nove, brendirane ambalaze... :sleep:

Posted
22 minutes ago, Leia said:

Dakle da ponovimo, Brnaba ti je poluusmena alava shabanka, volela ne volela zabole me bas.
Ne zlostavljaj nas vise ovim glupostima, da se barem osvrnem na naslov ovog topika.

Tito je volo, al je i narodu davo! 

• Haha 4
Posted
Just now, Plajvi said:

Tito je volo, al je i narodu davo! 

Bas ti znas :D 

• Haha 4
Posted
22 minutes ago, namenski said:

Ma kakvi: to gradivo je 90-ih savladano za 10-ku, sada se samo regenerise i pakuje u nove, brendirane ambalaze... :sleep:

A zato me i cudi sto mu je trebalo citavih 15min za reply :wacko:

• +1 1
Posted
51 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Надам се да не морам да објашњавам да немам позитивно политичко мишљење о Јосипу Брозу, али му не одузимам право да воли. И да има инспиративну љубав. И увек када размишљам о Титу, мислим да је био другачији човек док је волео Даворјанку, да је са њом нашао инспирацију, остваривао највеће успехе (оно што је остварено у периоду 1941 - 1943 је толико фантастична борба, да се граничи са немогућим) , а када је остао без Даворјанке :sad: , иако се опет оженио, вероватно и поштовао Јованку, али мислим да више није био исти човек као у периоду инспиративне љубави.

Screenshot_2022-08-25-15-56-50-839_com.android.chrome~2.jpg

Screenshot_2022-08-25-15-58-41-946_com.twitter.android~2.jpg

Svet nije bio spreman 

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)
35 minutes ago, Midgeta said:

Svet nije bio spreman 

Једна од љубавних песама које волим  каже: "Два света су се сударила, а ми смо сијали" :heart: , песму је написао тотални дебил, лидер INXS - а, који је свестан да је нашао животну љубав, али је оставља јер је на врхунцу славе и својим дебилним мозгом бира мање од љубави. Али је имао толико пристојности да бар напише песму о томе, па је из свега ипак нешто остало... Али је тужно.. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med
  • Wub 2
Posted

Али је имао толико пристојности

:laugh:

To je moguce 1 od najjacih albuma svih vremena 

• +1 1
Posted

Choke and stroke >>>> ljubav :fantom:

Pesma je vrhunska

Posted
On 25.8.2022. at 17:26, Duhovnost, ljubav i med said:

тотални дебил,

Medeni,

Aj em disapojnted.

Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

Medeni,

Aj em disapojnted.

Sto si razocarana, Medeni samo konstatuje da ni Hacins nije bio spreman za inspirativnu, pravu ljubav i da je trazio manje, ali bar smo dobili pesmu

• +1 1
Posted

@Svemir Zeka

Имао је љубав која га је чинила креативним бићем, уметником, ствараоцем. Ова песма ће да остане заувек јер је истинита и плод је љубавне инспирације. (јесте @Plajvi , и највећи женскароши признају да је љубав "трансценденти спој душа", :heart: кад су дубоко искрени сами са собом). А то што је био после са Кајли Миног и другим селебриткињама , то је мало привлачило таблоиде, хранило дебилну компоненту његове личности и ништа трајно није оставило, ни њему, ни уметности. 

• Wub 1
Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

Neko ce se usrati.

ne znam za nekog, ali ja evo u espadrile.

• +1 1
  • Haha 6