Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Leka Lechi.

Boze kakva usrana drzava.

Posted
2 hours ago, Caligula said:

Leka Lechi.

Boze kakva usrana drzava.

Kaligula care povedi nas u svetlu budućnost !!

Posted

Da ne zaboravim - sve sto ima i moze da se (u najshirem mogucem smislu) dokaze na sudu ovim slepcima (plishani Lecic & co.) treba staviti na vrat/ledja. Osim toga - ovo je deo 'da ne zaboravim' - ne znam Merimu licno ali znam ljude koji su je znali godinama - #onodok je bila na Novom Zelandu - mrkli mrak... Mis'im nije lako i ko zna kako bi se neko drugi ponasao u njenoj situaciji al' opet - mis'im - #mrak... 

Posted

Sta znaci "mrkli mrak", ako mozes da elaboriras za nas sa jeftinim ulaznicama...

• +1 3
Posted
Sta znaci "mrkli mrak", ako mozes da elaboriras za nas sa jeftinim ulaznicama...
Takođe me zanima...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

"Mrkli mrak" bi bilo otprilike kao i "daleko joj lepa kuca". Sve sasvim nezavisno od ove price sa Lecicem.

Posted
33 minutes ago, iDemo said:

"Mrkli mrak" bi bilo otprilike kao i "daleko joj lepa kuca". Sve sasvim nezavisno od ove price sa Lecicem.

Meni i dalje nije bas najjasnije sta si hteo reci

Posted

Ne razumijem što mora pisanje biti na silu nakićeno i nečitljivo. 

Posted
1 hour ago, Leia said:

Meni i dalje nije bas najjasnije sta si hteo reci

Znash ono kad krenu da ubedjuju porotu da je svedok/oshteceni/optuzeni ovo ili ono a druga strana kaze "to nema nikakve veze sa slucajem"? 

E, toliko o tom mrklom mraku. Nije bitan za ovaj slucaj a - osim toga -  zasnovan je na interpretaciji. Moj je problem sto ljude koji su ovo 'interpretirali' znam licno i to sasvim dovoljno dobro. Mozemo da se zatvorimo na 'moje privatno misljenje' ako treba to da se resi nekako, ne?

Posted

porasla je u neprijatnu zenu?

sent from bubamoto

Posted

Gledo sam ovaj lajv i ostavlja utisak retko fine reko bih predivne osobe. Za razliku od Lečića.

Znači možda je samo bolja glumica?! :ohmy:

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

porasla je u neprijatnu zenu?

sent from bubamoto

Ja sam 5 godina mladji od nje - taman toliko da sam se uredno igrau pesku kad je ona uveliko vec bila neprijatna zena, ne?

Nisam pratio sta se sa njom desava zadnjih 10-12 (i vishe) godina:

Dr Merima Isakovic (Director)

PhD in Psychology, PgDipClinPsyc MA level BAHons With First Class Honors in Psychology