Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Ipak tužilašto pokreće slučaj

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

To je zasluga Merime i hvala joj na tome sto je izasla u javnost sa svojom pricom, da ne bi ispalo da je Danijela usamljen slucaj..

• +1 6
Posted

nishta poligrafchic :unsure:

sent from bubamoto

• Tužno 1
Posted
On 8.4.2021. at 23:47, msv said:

"Misle" da su one izvučene kao režimska žvaka za narod jer ulje ide na 200 kinti, Cvijan je isplivao itd. Što baš sada?

Kao da ovde postoji trenutak kada nema drugih afera.

internet inace blista od genijalnih uvida. 

"samo smisljaju nove afere da bi zatrpali jovanjicu" je novo "potrebna je promena sistema, a ne samo politicara".

• +1 5
Posted

Pravni aspekt slučaja je zapravo najvažniji u celoj priči imajući upravo u vidu koliko je kod nas javni prostor zagađen i devastiran. 

Posted
16 hours ago, Aleksija said:

"potrebna je promena sistema, a ne samo politicara".

Pa ovo i jeste sustina, nije mi jasno kako to ljudi ne vide. 

Ako je sistem dobro i zdravo postavljen, sa jasnom podelom vlasti, striktnom primenom sankcija za svako nepostovanje zakona, onda je zaista svejedno da li su na vlasti Vucic, Djilas ili neko treci, jer sistem reaguje sam od sebe i napada devijacije

• +1 2
Posted
1 hour ago, Bojan said:

Pravni aspekt slučaja je zapravo najvažniji u celoj priči imajući upravo u vidu koliko je kod nas javni prostor zagađen i devastiran. 

Sva sreca pa je pravni prostor nezagadjen i cist kao suza.

• +1 1
Posted
1 hour ago, ultra plasticni said:

Jeste, samo to na internetu maskira neaktivnost, necinjenje, nesmenjivost

• +1 2
Posted
2 hours ago, ultra plasticni said:

Ako je sistem dobro i zdravo postavljen, sa jasnom podelom vlasti, striktnom primenom sankcija za svako nepostovanje zakona, onda je zaista svejedno da li su na vlasti Vucic, Djilas ili neko treci, jer sistem reaguje sam od sebe i napada devijacije

ovo je kao da kazes da je bolje biti 100 godina bogat nego jedan dan siromasan.

kada je sistem razrusen do temelja, moras da ga gradis od pocetka. ako imas nove ljude koji ce da ga grade, odrzavaju, postuju ili prate da li ce da se postuje (i sankcionisu ako se ne postuje), super, imaces i novi sistem. sistem bukvalno cine ljudi. 

• +1 6
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, harper said:

Sva sreca pa je pravni prostor nezagadjen i cist kao suza.

Daleko od toga, ali tu još uvek postoje pravila i mehanizmi preko kojih se može doći do kakvog takvog ishoda. Sa druge strane, tamo gde je otprilike Eva Ras personifikacija javnog mnenja efekti mogu biti upravo suprotni.

• 2 weeks later...
  • Redoran changed the title to Branislav Lečić - silovanja
  • 3 weeks later...