Jimmy Kowalski Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 To je zasluga Merime i hvala joj na tome sto je izasla u javnost sa svojom pricom, da ne bi ispalo da je Danijela usamljen slucaj.. 6
Popular Post harper lee Posted April 9, 2021 Popular Post Posted April 9, 2021 (edited) On 8.4.2021. at 19:56, cedo said: Ovo cutanje, nakon onako jebackog nastupa na poligrafu, je imho priznanje krivice, barem sto se tice Merime Isakovic. Zivo me interesuje sta o tome misli nase tuzilastvo. Ustvari, ne znam ni da li su se ocitovali u vezi Danijele i posle cmokica. Ne znam da li je seksulni napad na Merimu Njegomir zastareo sam po sebi, i da li moze barem da posluzi Danijelinom slucaju. Mozda je ruzno reci, posto to znaci da postoje i druge, ali jako bih voleo da se pojavi jos zena (a ne sumnjam da postoje) , ako je to uslov da djubre zavrsi iza resetaka. S pravnog aspekta ovo Merimino izlazenje u javnost nije toliko bitno, sustina je da je onom recenicom "reci cu javno ako ikada vidim da si jos nekom ovo uradio" iskopala grob onim njegovim cmokic-poligraf pokusajima da iz svega ovoga izadje kao frajer kojeg je nabedila tamo neka Stajnfeld. Mene i ne zanima toliko pravni epilog ovog slucaja, mada se ne bih bunio da Lecic omasti robiju, vise me zanima to da se svi branislavi lecici sledeci put kad im krene vrbopuc radije sagnu i popuse sami sebi nego da spopadaju neko neduzno bice. Takodje, moram da priznam da mi je bas ulepsala dan ova samarcina koju mu je Merima raspalila. Sad neka cmokce i neka se prenemaze do prekosutra, govedo bezosecajno. Edited April 9, 2021 by harper 14 1 2
Aleksija Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 On 8.4.2021. at 23:47, msv said: "Misle" da su one izvučene kao režimska žvaka za narod jer ulje ide na 200 kinti, Cvijan je isplivao itd. Što baš sada? Kao da ovde postoji trenutak kada nema drugih afera. internet inace blista od genijalnih uvida. "samo smisljaju nove afere da bi zatrpali jovanjicu" je novo "potrebna je promena sistema, a ne samo politicara". 5
Bojan Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Pravni aspekt slučaja je zapravo najvažniji u celoj priči imajući upravo u vidu koliko je kod nas javni prostor zagađen i devastiran.
ultra plasticni Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 16 hours ago, Aleksija said: "potrebna je promena sistema, a ne samo politicara". Pa ovo i jeste sustina, nije mi jasno kako to ljudi ne vide. Ako je sistem dobro i zdravo postavljen, sa jasnom podelom vlasti, striktnom primenom sankcija za svako nepostovanje zakona, onda je zaista svejedno da li su na vlasti Vucic, Djilas ili neko treci, jer sistem reaguje sam od sebe i napada devijacije 2
harper lee Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 hour ago, Bojan said: Pravni aspekt slučaja je zapravo najvažniji u celoj priči imajući upravo u vidu koliko je kod nas javni prostor zagađen i devastiran. Sva sreca pa je pravni prostor nezagadjen i cist kao suza. 1
villiem Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 hour ago, ultra plasticni said: Pa ovo i jeste sustina, nije mi jasno kako to ljudi ne vide. Jeste, samo to na internetu maskira neaktivnost, necinjenje, nesmenjivost 2
Aleksija Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 hours ago, ultra plasticni said: Pa ovo i jeste sustina, nije mi jasno kako to ljudi ne vide. Ako je sistem dobro i zdravo postavljen, sa jasnom podelom vlasti, striktnom primenom sankcija za svako nepostovanje zakona, onda je zaista svejedno da li su na vlasti Vucic, Djilas ili neko treci, jer sistem reaguje sam od sebe i napada devijacije ovo je kao da kazes da je bolje biti 100 godina bogat nego jedan dan siromasan. kada je sistem razrusen do temelja, moras da ga gradis od pocetka. ako imas nove ljude koji ce da ga grade, odrzavaju, postuju ili prate da li ce da se postuje (i sankcionisu ako se ne postuje), super, imaces i novi sistem. sistem bukvalno cine ljudi. 6 1
Bojan Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 hour ago, harper said: Sva sreca pa je pravni prostor nezagadjen i cist kao suza. Daleko od toga, ali tu još uvek postoje pravila i mehanizmi preko kojih se može doći do kakvog takvog ishoda. Sa druge strane, tamo gde je otprilike Eva Ras personifikacija javnog mnenja efekti mogu biti upravo suprotni.
Jumanji Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Ekskluzivno: Veliki intervju Danijele Štajnfeld za Nova.rshttps://nova.rs/zabava/showbiz/ekskluzivno-veliki-intervju-danijele-stajnfeld-za-nova-rs/ 1
Recommended Posts