ubibobi Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 3 minutes ago, radisa said: "Da li je Lečić silovateljsko govno?" To se ne kosi sa pretpostavkom nevinosti, a taman lepo objašnjava... Kupljenoo! 1
Leia Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Ili prosto - Slucaj Lecic? Da ostane tema o Danijeli posebno jer je prva progovorila i za sad je najvise u fokusu javnosti, a za ostale nepodobstine kako budu isplivavale da gad ima svoj topik 3
stajebrebilo Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Molim Vas da poštujemo presumpciju nevinosti i ne govorimo da je Lečić samoživo ljudsko silovateljsko smeće od čoveka, dok se dobijemo zvaničnu presudu po tom pitanju, hvala.Konacno nesto smisleno i bez histerije na ovom topiku.
Tsai Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 29 minutes ago, radisa said: "Da li je Lečić silovateljsko govno?" To se ne kosi sa pretpostavkom nevinosti, a taman lepo objašnjava... odlicno
duda Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 38 minutes ago, radisa said: "Da li je Lečić silovateljsko govno?" ovome ništa ne hvalitm slažem se i podržavam predlog 1
ubibobi Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 29 minutes ago, vookela said: 3 hours ago, Mil@n said: Molim Vas da poštujemo presumpciju nevinosti i ne govorimo da je Lečić samoživo ljudsko silovateljsko smeće od čoveka, dok se dobijemo zvaničnu presudu po tom pitanju, hvala. Konacno nesto smisleno i bez histerije na ovom topiku. A ja sam to shvatio kao Milanov sarkazam 1
Frank Pembleton Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 A ja sam to shvatio kao Milanov sarkazam A ja kao voookelin .... Shiit has hit the fan!
ubibobi Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) 5 minutes ago, Frank Pembleton said: A ja kao voookelin .... Shiit has hit the fan! Sad se već brinem da su obojica bili ozbiljni Edited April 8, 2021 by ubibobi
cedo Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Poštovani novinari, obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro. Unapred zahvalni, PR tim Branislava Lečića edit: ocekivao sam bar jos jedan cmokic od naseg bila kozbija, mamu mu jebem. da ostane mangup do kraja. ali, takvi su svi predatori koji napadaju slabije i nezasticene Edited April 8, 2021 by cedo
Frank Pembleton Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Mukica, ali ima PR tiiim... .... Shiit has hit the fan!
bradilko Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Mukica, ali ima PR tiiim... .... Shiit has hit the fan! zamisli to!! leka le tvor ima pr tim. naci ce mu najbolje advokate i vrvatno nece robijati iako se vidi koliki je sajkopat.
gospa buba Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) 2 hours ago, radisa said: "Da li je Lečić silovateljsko govno?" To se ne kosi sa pretpostavkom nevinosti, a taman lepo objašnjava... "proshao poligraf cmokic"? tu se sve lepo vidi. ne treba ni ime Edited April 8, 2021 by gospa buba 3
Recommended Posts