Milošica Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 6 minutes ago, Tihajeza said: Eno Laušević ubio čoveka, nikakva lažna optužba, pa snimio posle toga 6 puta više filmova i serija nego pre toga. Dakle karijera nije problem, a šta će da mu se desi na gajbi i u glavi, to je drugo. Drugačije se gleda na te dve stvari u narodu. 1
Frank Pembleton Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Šule i Vida Ognjenović ljudske gromadeČekaj šta Vida Ognjenović? .... Shiit has hit the fan! 1
Frank Pembleton Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Šutanovac bez blama brani partijskog drugaŠutanovac je "žuta podmornica"? .... Shiit has hit the fan!
Hermetico Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekaj šta Vida Ognjenović? .... Shiit has hit the fan! Nije smarao nju pa tvrdi da samim tim nije nijednu. Logično. 1
dragance Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 33 minutes ago, JozoMujica said: Ne znam, to je nešto što valjda za svaki konkretan slučaj određuju sudski veštaci. Ne verujem da zakon kao takav prepoznaje stanje "skamenjen od straha" niti kapiram zašto bi se neko skamenio od straha ako prema njemu nisu primenjene pretnje i fizička sila. nemoj više, leba ti. 3 1
steins Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 "Jednom ću svedočiti protiv dvojice. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre. Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge", napisala je Bojana Maljević.
đorđe geprat Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 11 hours ago, *edited by mod said: Što je najgore, verujem da on u svojoj glavi veruje ili je bar neko vreme verovao da nije silovao nego je kao rasni mužjak prepoznao plen i da Ne znači Da. mislim da se to mota po glavama svima "od imena". da dodam. nemam ni mrvicu razmevanja za bilo koji vid nasilja ili maltretiranjani u međuljudski odnosima ni u onima prema životinjama. samo mi se čini da kod tih ljudi od imena, ugleda, moći ........ postoji mentalni poremećaj. da su se susretali sa "ponudama" i da ne prepoznaju različitost. 1
JozoMujica Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 10 minutes ago, dragance said: nemoj više, leba ti. To je neki argument koji ono što sam napisao treba da pokaže kao netačno ili jahanje na raspoloženju gomile za linč?
I*m with the pilots Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Jedan moj prijatelj se uhvatio ove situacije medijskog linca, naravno da je to generalno opasno. Ali, sta moze ili sta treba da radi Danijela u ovakvom slucaju? Sada sam poslusala intervju za Insajder, negde oko petog minuta ona sama kaze da joj iz tuzilastva ne bi mogli garantovati anonimnost i sigurnost od tabloida, kada im navede ime. Jbt, kakav svet. Zasto je tuzilastvo uopste duzno da izvestava tabloide? I ako je vec tako..nije li i bolje da ona sama da svoj glas celog prici, umesto da ostavi sve na pacovima? Razmiljam glasno. 9
*edited by mod Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Navodno mu se odbrana zasniva na "Namešta me sa snimkom sa čitanja scenarija jer hoće da mi izvuče pare."Ne znam šta je apsurdnije, to da je postojao neki scenario koji njih dvoje čitaju i spremaju a koji niko živ nije video ili da je iko u Srbiji pomislio da je u zadnjih 10 godina Lečić neko ko ima para i da je dobra meta za ucenu.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Taihoskopija Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 54 minutes ago, Nikodije said: Ako se žrtva skameni od straha i nemoći i nije u stanju da pruži otpor pa siledžija i ne mora da primeni fizičku silu i pretnje, i to je valjda silovanje? Pitam načelno, nevezano za ovaj slučaj. Moralo bi da bude, ali nije još uvek. https://www.danas.rs/drustvo/vladavina-prava/definicija-silovanja-u-zakonu-bez-naucne-potpore/ 1
pt 2.0 Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 12 hours ago, Tsai said: Moram na ovo da reagujem: ”Šaljem repertoar. Pa se gledamo” je odgovor na nešto (možda iz usmene komunikacije) čega ovde nema. Takodje i je i poruka: ”Hristina, jer se tako braniš od svakog izazova. Ovo je za mene prelako, imaš li Ti neko teže pitanje?” više nego očigledan odgovor na neku njenu poruku sa pitanjem koju ne vidimo. 1
Friend Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Defitinitvno je silovanje jedna od tezih tema za procesiuranje najvise zbog svoje prirode.
jovanovic Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 sve dok par ovakvih uticajnih bitangi ne dobije visegodisnje robije, svaki dan cemo imati xxx novih Milena, Danijela... 3
vememah Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 40 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekaj šta Vida Ognjenović? https://www.nedeljnik.rs/vida-ognjenovic-o-lecicu-sokirana-sam-jer-ga-poznajem-dobro/
Recommended Posts