Hamlet Strašni Posted March 5 Posted March 5 Тужио јој је због повреде части и угледа - нематеријална штета или можда за увреду у кривичном поступку. Како год, ако не затворе поступак за јавност на суђењу ће се расправљати о догађају на који се Анђела позива и сазнаће се у јавности детаљи тога. Како то Лечићу може да иде у прилог ми је потпуно нејасно осим ако он заиста не мисли да је то потпуно неистинито. Могуће је да је адвокатима дао генерално пуномоћје и рекао им да туже све редом, и да заиста није знао за ову конкретну ствар али онда је то баш глупаво урађено. У сваком случају, мико не може да га спречи да одустане од поступка у било ком тренутку. 3
Leia Posted March 5 Posted March 5 14 minutes ago, Hamlet Strašni said: Тужио јој је због повреде части и угледа - "Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam itd itd.” Nije mu u interesu da se talasa a opet ne moze ni ocutati kad ga neko javno prozove za ono sto, pa, jeste… i onda daj brze bolje advokati avioni kamioni frka panika, nek se spomene neka tuzba od koje naravno nista nece biti, sutradan ce neki novi skandal da zatrpa i ovo i aj cao
Popular Post Lezilebovich Posted March 5 Popular Post Posted March 5 Dodatna zanimljivost je Quote Lečić je trebalo da u četvrtoj sezoni odigra epizodnu ulogu čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje 12
DejanMilč Posted March 5 Posted March 5 I dalje puštaju onu debilnu reklamu gde on preporučuje preparat za potenciju. 🤢
garcia Posted March 5 Posted March 5 2 hours ago, Leia said: koji jos advokat podize tuzbe bez znanja klijenta onaj na ritejneru
Leia Posted March 5 Posted March 5 13 minutes ago, garcia said: onaj na ritejneru Ali dati advokatu ovlašćenje da bez ikakvih konsultacija s njim ispaljuje tužbe na sve koji nešto zucnu o njegovoj ”časti” Samo taj detalj govori dovoljno o njemu kakva je umišljena budala odvaljena od realnosti A advokat ćuti, radi i pakuje kintu od honorara, kralj
Eleniko Posted March 5 Posted March 5 zabole patka advokata, nije došao ni da isteruje pravdu ni da kaže klijentu da je ćaoske kintica vajdica 1
Fakundo Sava Posted March 5 Posted March 5 Advokati Leke i Rts se dogovorili da odrade posao,preko naše grbače Anđelija kolateralna šteta
Misko Posted March 5 Posted March 5 3 hours ago, DejanMilč said: I dalje puštaju onu debilnu reklamu gde on preporučuje preparat za potenciju. 🤢 ..eto zasto ne gledam TV Inace, doticni mi nije bio simaptican ni pre Danijeline optuzbe, uvek mi je nesto kod njega bilo odbojno, dok su ga zene iz mog okruzenja obozavale..
kralj Posted March 5 Posted March 5 Ja sam ga obožavao kao SFRJ glumca. Top 5 u najmanju ruku. Posle toga, nije bilo šanse da ne naiđeš na kontroverzu glede njegovih "flertova". Tako vreme došlo, Šilje najebale, a Crni se raspojasali. 2
Misko Posted March 5 Posted March 5 Ne bih se ni tu slozio..20 boljih SFRJ glumaca mogu instant navesti..i to glumaca, bez zena,a mogu i glumice, nije problem nije los glumac, ali, daleko od jednog od najboljih..hell, samo iz Sivog Doma da racunam mogu 1
Recommended Posts