Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Тужио јој је због повреде части и угледа - нематеријална штета или можда за увреду у кривичном поступку. Како год, ако не затворе поступак за јавност на суђењу ће се расправљати о догађају на који се Анђела позива и сазнаће се у јавности детаљи тога. Како то Лечићу може да иде у прилог ми је потпуно нејасно осим ако он заиста не мисли да је то потпуно неистинито. 

Могуће је да је адвокатима дао генерално пуномоћје и рекао им да туже све редом, и да заиста није знао за ову конкретну ствар али онда је то баш глупаво урађено. У сваком случају, мико не може да га спречи да одустане од поступка у било ком тренутку. 

• +1 3
Posted

Možda joj je smetalo što stalno prdi.

Posted
14 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Тужио јој је због повреде части и угледа -

"Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam itd itd.”

Nije mu u interesu da se talasa a opet ne moze ni ocutati kad ga neko javno prozove za ono sto, pa, jeste… i onda daj brze bolje advokati avioni kamioni frka panika, nek se spomene neka tuzba od koje naravno nista nece biti, sutradan ce neki novi skandal da zatrpa i ovo i aj cao

Posted

I dalje puštaju onu debilnu reklamu gde on preporučuje preparat za potenciju. 🤢

Posted
2 hours ago, Leia said:

koji jos advokat podize tuzbe bez znanja klijenta

onaj na ritejneru :fantom:

Posted
13 minutes ago, garcia said:

onaj na ritejneru :fantom:

Ali dati advokatu ovlašćenje da bez ikakvih konsultacija s njim ispaljuje tužbe na sve koji nešto zucnu o njegovoj ”časti” :wacko:

Samo taj detalj govori dovoljno o njemu kakva je umišljena budala odvaljena od realnosti

A advokat ćuti, radi i pakuje kintu od honorara, kralj :lolol:

Posted

zabole patka advokata, nije došao ni da isteruje pravdu ni da kaže klijentu da je ćaoske

kintica vajdica

• +1 1
Posted

Advokat apsolutni kralj bez ikakve ironije

• +1 2
Posted

Advokati Leke i Rts se dogovorili da odrade posao,preko naše grbače 

Anđelija kolateralna šteta 

Posted
3 hours ago, DejanMilč said:

I dalje puštaju onu debilnu reklamu gde on preporučuje preparat za potenciju. 🤢

..eto zasto ne gledam TV:fantom:

Inace, doticni mi nije bio simaptican ni pre  Danijeline optuzbe, uvek mi je nesto kod njega bilo odbojno, dok su ga zene iz mog okruzenja obozavale..

Posted

Ja sam ga obožavao kao SFRJ glumca. Top 5 u najmanju ruku. 

Posle toga, nije bilo šanse da ne naiđeš na kontroverzu glede njegovih "flertova". Tako vreme došlo, Šilje najebale, a Crni se raspojasali.

• +1 2
Posted

Ne bih se ni tu slozio..20 boljih SFRJ glumaca mogu instant navesti..i to glumaca, bez zena,a mogu i glumice, nije problem nije los glumac, ali, daleko od jednog od najboljih..hell, samo iz Sivog Doma da racunam mogu

• +1 1
Posted

Ok, ne moramo da se složimo. Na ovakvoj temi je i posve nebitno.