Moonwalker Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 @Ivo Petović Ista frekvencija? Sta ti je zivot.
stajebrebilo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ako je on Hulio, onda je Đole Bob Dylan... I tu ću da zavrim bilo kakva poređenja... Kad si već krenuo tim putem...Saglasan, pojasnio sam sve u jednom od narednih postova...nisu uporedivi. 1
Pantelija jr Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 žao mi debelog više nego sam mogao i pomisliti... slušao ga nekad mnogo, poslije skoro potpuno prestao, i sad sam šokiran kako me je strefio jbt kao da mi je neko iz porodice... 7 1
Milošica Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Zajebano. Srećom ili nesrećom, nismo devojka i ja do sada puštali suze od tuge, ali sve do sada. Sada idu.
Misko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 I ja sam se iznenadio, isplakah se danas prilicno..
renne Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 koji sam ja bolesnik, plačem više nego kad mi je ćale umro 3 2
Popular Post aram Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 Just now, renne said: koji sam ja bolesnik, plačem više nego kad mi je ćale umro nije brate, to je to, plačeš za sve odjednom 37 1
Moonwalker Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 minute ago, aram said: nije brate, to je to, plačeš za sve odjednom E bas to.
harper lee Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 27 minutes ago, Ivo Petović said: Kako može običan pevač da bude u istom rangu sa autorom muzike? Kontekst je, koliko sam razumeo, jugoslovenski znacaj i popularnost a tu Zdravko Colic definitivno ima svoje mesto, kao i Dado Topic koji je takodje manje-vise bio "obican pevac". Tu je i Bregovic od zivih, sta god mislili o njegovoj muzici. Tocak i Vlatko. Ima jos tih dinosaurusa ali ih je sve manje i manje. 4
bags Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Zena zna da sam covek kojeg malo sta pogodi, ali kaze da me nikad nije videla ovakvog. Na granici suza, otvorio najbolje pice u kuci i pustio ovaj koncert iz Pule.Ne slusam ga nekad od 2001. , ali svaka njegova pesma ima jasan dogadjaja iz mog zivota u proslosti. A ja sam 84. , mogu misliti kako je starijima. Neverovatan lik. Dosta su ga slusali Rusi. Ne znam kako i zasto (i koliko su mogli razumeti). Nekoliko sa posla se vec javilo. 1
John Coltrane Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 @aram Ne da se skupilo nego samo smo čekali kad će i gde će da pukne. Kod mene scena iz domaćih filmova: ja sa rakijom pevam, plačem, urlam pa se smirim kad vidim decu, pa žena jebe i grebe, pa ih odvede na spavanje a ja opet plačem pa ruljam i pevam ili nešto oborim pa se opet oni čuju iz treće sobe...sve mi nedostaje... Sad malo pričam sa Radom 4 1
Misko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) 15 minutes ago, harper said: Kontekst je, koliko sam razumeo, jugoslovenski znacaj i popularnost a tu Zdravko Colic definitivno ima svoje mesto, kao i Dado Topic koji je takodje manje-vise bio "obican pevac". Tu je i Bregovic od zivih, sta god mislili o njegovoj muzici. Tocak i Vlatko. Ima jos tih dinosaurusa ali ih je sve manje i manje. Rundek..a i Stulic, na vise nacina je simbol, i Juge, i propasti iste.. Edited February 19, 2021 by Misko 3
Recommended Posts