Jump to content
IGNORED

Prosta duša slovenska

pantelia

Recommended Posts

Posted
Ako je on Hulio, onda je Đole Bob Dylan... I tu ću da zavrim bilo kakva poređenja... Kad si već krenuo tim putem...
Saglasan, pojasnio sam sve u jednom od narednih postova...nisu uporedivi.
  • +1 1
Posted

žao mi debelog više nego sam mogao i pomisliti... slušao ga nekad mnogo, poslije skoro potpuno prestao, i sad sam šokiran kako me je strefio jbt kao da mi je neko iz porodice...

• +1 7
  • Hvala 1
Posted

Zajebano.

Srećom ili nesrećom, nismo devojka i ja do sada puštali suze od tuge, ali sve do sada.

Sada idu.

Posted

I ja sam se iznenadio, isplakah se danas prilicno..

Posted

koji sam ja bolesnik, plačem više nego kad mi je ćale umro

• +1 3
  • Tužno 2
Posted
1 minute ago, aram said:

nije brate, to je to, plačeš za sve odjednom

E bas to.

Posted
27 minutes ago, Ivo Petović said:

Kako može običan pevač da bude u istom rangu sa autorom muzike?

Kontekst je, koliko sam razumeo, jugoslovenski znacaj i popularnost a tu Zdravko Colic definitivno ima svoje mesto, kao i Dado Topic koji je takodje manje-vise bio "obican pevac". Tu je i Bregovic od zivih, sta god mislili o njegovoj muzici. Tocak i Vlatko. Ima jos tih dinosaurusa ali ih je sve manje i manje.

• +1 4
Posted

Zena zna da sam covek kojeg malo sta pogodi, ali kaze da me nikad nije videla ovakvog. Na granici suza, otvorio najbolje pice u kuci i pustio ovaj koncert iz Pule.Ne slusam ga nekad od 2001. , ali svaka njegova pesma ima jasan dogadjaja iz mog zivota u proslosti. A ja sam 84. , mogu misliti kako je starijima. Neverovatan lik.

Dosta su ga slusali Rusi. Ne znam kako i zasto (i koliko su mogli razumeti). Nekoliko sa posla se vec javilo.

• +1 1
Posted

@aram

Ne da se skupilo nego samo smo čekali kad će i gde će da pukne.

Kod mene scena iz domaćih filmova: ja sa rakijom pevam, plačem, urlam pa se smirim kad vidim decu, pa žena jebe i grebe, pa ih odvede na spavanje a ja opet plačem pa ruljam i pevam ili nešto oborim pa se opet oni čuju iz treće sobe...sve mi nedostaje...

Sad malo pričam sa Radom

• +1 4
  • Hvala 1
Posted (edited)
15 minutes ago, harper said:

Kontekst je, koliko sam razumeo, jugoslovenski znacaj i popularnost a tu Zdravko Colic definitivno ima svoje mesto, kao i Dado Topic koji je takodje manje-vise bio "obican pevac". Tu je i Bregovic od zivih, sta god mislili o njegovoj muzici. Tocak i Vlatko. Ima jos tih dinosaurusa ali ih je sve manje i manje.

Rundek..a i Stulic, na vise nacina je simbol, i Juge, i propasti iste..

Edited by Misko
  • +1 3