January 31, 20251 yr Gleda odozgo i smeje se onako škilji. A ovi što su ostali da "krčme nasledstvo" bolje da ćute...
January 31, 20251 yr Dok se spremam da posve spontano ronzam prateći studente Inđija-NS, sad ste me inspirisali, pa krećem oštro sa singlicama odmah!
December 15, 2025Dec 15 Pre neki dan u igraonici (!) čujem pesmu koja mi se sviđa, ali ne znam joj ime, žamor svuda oko mene, ja shazam jednom drugi treći put, neće i neće. Ajde nek se neko seti koja bi to pesma mogla biti nije među najpoznatijima. Nekoć sam ga slušala ali nikad nisam bila toliki fan da znam sve pesme. Verujem i neopravdano, svaka pesma je jedna velika priča.Ko se seti, ima od mene vinjak Edited December 15, 2025Dec 15 by Svemir Zeka
December 15, 2025Dec 15 7 minutes ago, Svemir Zeka said:Pre neki dan u igraonici (!) čujem pesmu koja mi se sviđa, ali ne znam joj ime, žamor svuda oko mene, ja shazam jednom drugi treći put, neće i neće. Ajde nek se neko seti koja bi to pesma mogla biti nije među najpoznatijima. Nekoć sam ga slušala ali nikad nisam bila toliki fan da znam sve pesme. Verujem i neopravdano, svaka pesma je jedna velika priča.Ko se seti, ima od mene vinjakO cemu je? Daj neku reč barem..
December 15, 2025Dec 15 Just now, Djuro said:O cemu je? Daj neku reč barem..Joj nešto je politički. Nije ljubavna sigurno.
December 30, 2025Dec 30 Politicka, a ne bas poznata:Kako su zli dedaci razbucali proslavu godišnjice braka kod mog druga Jevrema