pacey defender Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 25 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Де вратите се на кајданку, јебо вас Милан Бабић Gospode dragi. 1
čekmeže Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 8 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Де вратите се на кајданку, јебо вас Милан Бабић Pretpostavljam da se radi samo o visprenosti tadašnjih komercijalista pa ko uspe gde da uvali svoj proizvod, tako da su kod nas u knjižarama bile kajdanke (nije bg i nisam ni sa kim išao u razred, niti ću).
Filozof manijak Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Kod mene je notna sveska oduvek bila notna sveska. To kajdanka mi zvuči kao žena hajduka s Dinare 3 1
radisa Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 9 minutes ago, Filozof manijak said: Kod mene je notna sveska oduvek bila notna sveska. To kajdanka mi zvuči kao žena hajduka s Dinare Zezaš? Ti si 90ih išao u osnovnu? Juče sam pitao neke drugare mojih godina, baš me zanimalo, svi znaju šta ke kajdanka, i niko to ne vezuje za Hrvatsku... 1
Filozof manijak Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Možda je zato što sam osnovnu završio u istočnoj Srbiji. Tamo nismo čuli za kajdanku.
askeladden Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Zap.Srbija, varosica V.nikad cuo za kajdanku. 1
radisa Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: Krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Možda je zato što sam osnovnu završio u istočnoj Srbiji. Tamo nismo čuli za kajdanku. Da, to je već dobar razlog... Znači, dođoš, a?
Filozof manijak Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dođoš povratnik, idi mi dođi mi i taj rad
radisa Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Just now, Filozof manijak said: Dođoš povratnik, idi mi dođi mi i taj rad Pa dobro svi smo mi odnekud došli...
Cane Vukic Prebranac Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Каже, подеро би је ко Моцарт кајданку. Сад ће Пејси опет да се згражава 1
InvisibleLight Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 kajdanka, nikad cula za notna sveska kao sto je i deka, a ne ćebe. u srpskoj zarahome.rs se prodaju ćebad u hrvatskoj deke isto kazemo ruksak (u hrvatksom dehatlonu.hr se prodaju ruksaci a u srbiji ranac, srpski dehatlon.rs) ugl reci nemackog porekla se zapatile po cro i vojvodini a po srbiji ne, logicno. sto nije slucaj s kajdankom, vidim arapska je, to mi misterija:)
Filozof manijak Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Meni ta arapska slova ionako liče na pijane note 1
ronin Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Nikad čuo za jebenu kajdanku...Notna sveska vazda notna sveska....'74 godište...NBG
Cane Vukic Prebranac Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 11 minutes ago, InvisibleLight said: kajdanka, nikad cula za notna sveska kao sto je i deka, a ne ćebe. u srpskoj zarahome.rs se prodaju ćebad u hrvatskoj deke isto kazemo ruksak (u hrvatksom dehatlonu.hr se prodaju ruksaci a u srbiji ranac, srpski dehatlon.rs) ugl reci nemackog porekla se zapatile po cro i vojvodini a po srbiji ne, logicno. sto nije slucaj s kajdankom, vidim arapska je, to mi misterija:) Из моје визуре су то синоними, буквално не бих имао појма да се нешто ексклузивно користи у Хрватској или Србији. Користим и ћебе и дека 1
napadaj Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 U Zrenjaninu samo notna sveska, nikad čuo za kajdanku.
Recommended Posts