mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 E, ali mladji baš, ali baš numu da iskoriste. Da su ovako organizovali ATP turnire u BG-u kad sam ja bio mlad, možda bi se neki teniseri koji nisu imali previše impresivnu karijeru bolje pokazali...Svakom svoje, kudi koje. Mladi su to, itako to... Šta si igrao? Jesi ušao u profesionalce?Sa mnom u osnovnu je išao isto jedan perspektivan i po kampovima čak i u Ameriku ali nije se probio Opet kiša, Milojević brejknuo inima 4:1 u 3. a i Troicki ne izgleda loše, šteta što je 30:0 za brazilca
Jeremija Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 (edited) 7 minutes ago, mlatko said: Svakom svoje, kudi koje. Mladi su to, itako to... Šta si igrao? Jesi ušao u profesionalce? Sa mnom u osnovnu je išao isto jedan perspektivan i po kampovima čak i u Ameriku ali nije se probio Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Nisam, bio sam srednje žalostan, mada sam osvojio par juniorskih do 14, npr. Prokuplje... (mislim da to i još neke i dalje imam uramljeno kod roditelja)... Meni je više bilo kao hobi pošto sam znao da roditelji nemaju finansijskih sredstava za ozbiljniji rad, a i nisam baš bio previše talentovan. Ali, bilo je dece u mojoj generaciji, samo da su dobili šansu... Edited May 24, 2021 by Jeremija 1
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Nisam, bio sam srednje žalostan, mada sam osvojio par juniorskih do 14, npr. Prokuplje... (mislim da to i još neke i dalje imam uramljeno kod roditelja)... [emoji38]ol: Meni je više bilo kao hobi pošto sam znao da roditelji nemaju finansijskih sredstava za ozbiljniji rad, a i nisam baš bio previše talentovan. Ali, bilo je dece u mojoj generaciji, samo da su dobili šansu...Ajde onda, iskoristi kiš pauzu i otvori temu za RG. Osećam da će biti pobedničkog mentalitetaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 3 minutes ago, mlatko said: Ajde onda, iskoristi kiš pauzu i otvori temu za RG. Osećam da će biti pobedničkog mentaliteta Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma jok, ne znam ja tako lepo da kreiram temu kao što ste vi do sada. E, Miloje se trgao u trećem, šteta što je prekinuto...
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Ma jok, ne znam ja tako lepo da kreiram temu kao što ste vi do sada. [emoji4] E, Miloje se trgao u trećem, šteta što je prekinuto...ma nema tu šta, nije to japanska filozofija... stavi jedan link, napiši red ipo i iskopiraj nešto odavde https://ja.m.wikipedia.org/wiki/2021%E5%B9%B4%E5%85%A8%E4%BB%8F%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%83%97%E3%83%B3eh, da... i smisli neki naslov . Neßto talično
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Rafa Gubi 2021?pa kad uzne Rođa Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Eto, isplatio se (valjda) izlet u šumu. Prošao Milojević a prošO i ViktorInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Arkadija Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Svetski broj 1, što stalno ističe Miljajević, ima velike probleme sa teniserom koji je ispod dvestotog mesta na ATP listi.
Jumanji Posted May 25, 2021 Author Posted May 25, 2021 Ima na rtsu jel te, a ja jurila strim [emoji849]Mada nasla Tennis chanel necu da menjam.Sto je besaaan, al sto ceka servis 5m od osnovne [emoji2955]
Arkadija Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Zbog besa je prvo kažnjen opomenom, a onda i poenom.
Arkadija Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Novak igra kako igra, ali Moraing verovatno nije u celoj karijeri odigrao ovoliko vinera.
Arkadija Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Ladno mu je poklonio reket posle meča. Novak Moraingu.
Recommended Posts