May 13, 20213 yr Verovatno Novak igra od sjaja do očaja. Nije Rene kriv. edit: jebeni telefon je kriv za slovne greške. Edited May 13, 20213 yr by Arkadija
May 13, 20213 yr 23 minutes ago, renne said: Čudan početak meča. Posle ubacio u treću i to je to meni vec otkad nije cudo kad novak izgubi svoj servis odmah na pocetku. cudno mi kad ne izgubi.
May 13, 20213 yr Dosta dobar dan, uradio trening u 8 i odma vidljiv rezultat. Mislim da je najgori termin taj 2-3 meč kad se oduže do posle ručka, pa padne šećer u nervozu. Nije bilo storije danas jer su uslovi idealni a protivnik prosečno lošInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 13, 20213 yr Author Nedorastao Fokina jos uvek, ali dobar kapacitet. Noksi bez problema, dok udje malo u mec i dok ga zavrsi [emoji849] ali sve ok za ovako rani termin.
May 13, 20213 yr Nadal počinje duplomBoji se Zvereva, bolje možda tako. Da sutra stave Noleta u večernjiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 13, 20213 yr 3 hours ago, renne said: Čudan početak meča. Posle ubacio u treću i to je to Drugim rečima, kukao si na kljakavog i u meču koji je pobedio 6-1, 6-2...
May 13, 20213 yr shapo, bogami, ne vadiIzvadiće ga Nadal kad zgusneMarej pobedio u dublu juče, zaigrao je zbog nekih odustajanja. Čitao sam da se još nada da će upasti u WC RG-aInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 13, 20213 yr Author Faljen Isus!Nadal je totalno potrosen igrac, ima snage za 30-40 min na vrhunskom nivou, ostalo sve mjehh uzas. Steta ako neko to ne iskoristi na RG [emoji849]Naravno, stara je to kajla, ali je u debeloj silaznoj putanji vec duze vreme.