Arkadija Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Siner spasao 3 vezane set lopte i to vrhunski. Da bi dobio set Nadal mora da se ozbiljno pomuči.
Ras Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Pravo je zadovoljstvo gledati ovo nadmudrivanje po dijagonali , gde samo sevaju udarci: Rafin FH vs Sinerov BH.
mlatko Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 novak sutra u 10Očekivano, Thiem-Sonego uvečeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Oho, to može da se servira sutra osveta Šapi za ovogodišnji AO? Navijam za toInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 :jebiga:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted May 12, 2021 Author Posted May 12, 2021 Opet se Medi ne igra na šljaci :(Kaže supervizoru: Učini nešto da ne budem na terenu više [emoji19]Usput sređuje i cveće oko terena [emoji1782]Medvedev. "Do you like to be in the dirt like a dog? I don't judge".Some epic Medvedev quotes.Medvedev keeps complaining about the clay courts, insisting his tennis doesn't work on it."I don't wanna be here", he tells Supervisor Gerry Armstrong.
Recommended Posts