mlatko Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 I Nadal drugi nosioc ako u Madridu pobedi još par ljudi i u Rimu ne bude većih iznenađenjaInače, seča Rusa danas, Bublik uspeo ono što nije Švarci i sprečio neverovatnu seriju Karatseva a Rubljev izgubio prvi set od Iznera
Jeremija Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ništa od Rubljova kad ga 36-ogodišnji Isner na šljaci dere...
mlatko Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Kad se zatvara trka za nosioce na RG? Na oficijelnom sajtu je Nadal 2° al nisam siguran da je definitivnoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 46 minutes ago, Jeremija said: Ode i Cipiripi... Kasper Rud postaje ozbiljan protivnik svima.
Jeremija Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Just now, Arkadija said: Kasper Rud postaje ozbiljan protivnik svima. Gledao sam Ruuda (mislim protiv Noleta) negde u septembru prošle godine, bio je katastrofalan. Sad, ili se on naglo poboljšao, ili su se drugi pogoršali, a možda pomalo i jedno i drugo...
Arkadija Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ja sam ga gledala na nekom od prošlih turnira, mislim Monte Karlo, par gemova samo, igrao je odlično.
Ras Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Igrao je odlično baš protiv Novaka u Rimu prošle godine. @Jeremija se loše seća. 1
mlatko Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Igrao je odlično baš protiv Novaka u Rimu prošle godine. [mention=11906]Jeremija[/mention] se loše seća.Pre toga (i korone) isto prošle godine u Buenos Airesu je izbacio Ducija u 1/4f i (zato zablistao i) osvojio turnirInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts