April 27, 20213 yr 19 minutes ago, renne said: pa tako je uvek i bilo U pravu si, 2020. je bila izuzetak- lepo piše.
April 27, 20213 yr 1 hour ago, Ras said: Šta će uopšte da igra? Rim ove godine nije u planu? igra se rim odmah posle madrida. igrace rim i so2, pa odmah u pariz
April 27, 20213 yr 3 hours ago, Arkadija said: Novak žrtvuje šljaku zbog Vimbldona i Olimpijskih igara? pametno. nema noge za sljaku vise, godine... nek samo juri vimbldone i beton slemove i to je to
April 28, 20213 yr 15 hours ago, Ros said: igra se rim odmah posle madrida. igrace rim i so2, pa odmah u pariz Za nas sa jeftinijeim kartama, kako je došlo do toga da Beograd ima 2 turnira u kalendaru?
April 28, 20213 yr 7 minutes ago, Djolle said: Za nas sa jeftinijeim kartama, kako je došlo do toga da Beograd ima 2 turnira u kalendaru? kako sam ja razumeo, pomeranjem roland garrosa za jednu nedelju je ostao upraznjen kalendar za tu nedelju. ako se ne varam ima neki 250 turnir u parmi u to vreme. valjda su djokovici pitali i dobili. nije lose sa neke nase slabije rangirane da malo napreduju
April 30, 20213 yr Na jedvite jade Krajinović dobi drugi set protiv Štrufa. A vodio je sa 4:1. Na kraju je tek ,valjda, peta set lopta upalila.
April 30, 20213 yr 1 hour ago, Ros said: onaj ivashka sto je uzeo nadalu set opeglao cvereva Poslao sam tvoje radovanje Bundestagu
April 30, 20213 yr 1 hour ago, Lancia said: Poslao sam tvoje radovanje Bundestagu rus izgubio. koga briga