August 4, 20241 yr 5 minutes ago, Serena said: Mislis ono ne ide srebro uz zlato? De ide, ajmo malo budi esteta, majku mu
August 4, 20241 yr Kad smo kod bockanja, kad bi ga neke pcele napale ko onomad u Americi ima tamo blizu botanicka basta sta ih kosta da naprave krug oko crnih šiški
August 4, 20241 yr Uzevši u obzir klimavo koleno, i činjenicu da je izgledao inferiorno u poslednja dva finala sa Alkarasom, ne dajem Novaku više od 10% šanse danas. Biću baš iznenađen ako dobije
August 4, 20241 yr Ne radi mi Max cak ni preko vpn van Srbije, a sve tekme sam gledao sa engleskim komentatorom. Moracu finale preko eona
August 4, 20241 yr 10 minutes ago, Tsai said: Ne radi mi Max cak ni preko vpn Radim, radim i u roamingu
August 4, 20241 yr Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame???
August 4, 20241 yr Just now, Arkadija said: Zašto su u donjem delu pidžame??? Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame...
August 4, 20241 yr 1 minute ago, Max Morlock said: Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame...
August 4, 20241 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame??? Ne oblaci ih Lacoste. Edited August 4, 20241 yr by Moonwalker