August 2, 20241 yr U nedelju da prizove sve sile Zla i Moćne Duhove Akai Bobica i Chia Semenki da mu podare the Pobedu i vozdignu ga na Večni Olimp
August 2, 20241 yr Popular Post My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver
August 2, 20241 yr Popular Post Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Edited August 2, 20241 yr by Serena
August 2, 20241 yr 4 minutes ago, Tsai said: My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver Šta ti je? Gde nestadoše pesimizam i strah?
August 2, 20241 yr Bravo Nole legendo ! U nedelju šta bude, bude. Alkaraz je jači ali uzeto je makar srebro. Bravo, bravo, bravo! Edited August 2, 20241 yr by Kreator
August 2, 20241 yr Just now, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Ko ja 100. derbi sa južne tribine.
August 2, 20241 yr Ali kako je odigrao ovaj drugi set Zastrašujuće. Sve je nekako išlo svojim tokom, razmenjivali su brejkove i onda je samo odjednom izbambusao nesrećnog Italijana koji se verovatno sad pita u svlačionici šta ga je to pregazilo i ponavlja "nisam ovo zaslužio".
August 2, 20241 yr 2 minutes ago, W.F.C. said: Ma kakvo srebro, ne vraca se bez zlata Nema šane da ne izgine za zlato
August 2, 20241 yr 16 godina! sesnaest jebnih godina nakon prve olimpijske medalje covek opet uzima odlicje u singlu! jos jedan all time podvig jbe mi se za nedelju, sve i da sad uzme manje gemova od sirotog kanadjanina danas ovo mora da se zalije
August 2, 20241 yr 8 minutes ago, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana U fazonu, pusti ga inace ce da igra jos 4 godine i naredne olimpijade. Neka uzme to zlato i nek' ide u peMziju
August 2, 20241 yr Popular Post Voleo bih vise nego ista da uzme ovo zlato, 25. Slem u Njujorku, da se izljubi sa svima, na nekoliko jezika kaze "jeb'o sam vam i Margaret Kort, jebala vas Margaret Kort da vas jebe" i 2025. godinu proglasi za godinu revijalnog overavanja svih za njega bitnih turnira, kako bi slepcima dao sansu da dostojanstveno isprate u penziju zivog teniskog boga. Ne mora, uradio je dovoljno, ali eto, voleo bih. Covek zmaj.