Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Siner pobrao najvise glasova na atp-ovom sajtu od strane fanova a Rubljov i Hacanov u konkurenciji parova. zanimljivo

ATP mec sezone Djokovic Alkaraz finale Sinsinatija. ocekivano

GS mec sezone finale Vimbldona istih aktera. takodje ocekivano

jos da vidimo za trenera godine

i kome ce udeliti edberga ;)

pretpostavljam da ce kolege izglasati Grisu ili Hubija, iako bih licno i to dao Sineru

• Replies 8.2k
  • Views 434.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Ehej @Ros, jel može tema o AO24 kao novogodišnji poklon? Već ima bitnih stvari za diskutovanje, recimo ovo ispod :lolol:

0b6dd3efc1f28920741d56c59c25e1b1893af29c

The Daphne Akhurst Memorial Cup for women and Norman Brookes Challenge Cup for men trophy cases by Louis Vuitton in partnership with the Australian Open

On 16. 12. 2023. at 23:53, peralozac said:

Ehej @Ros, jel može tema o AO24 kao novogodišnji poklon? Već ima bitnih stvari za diskutovanje, recimo ovo ispod :lolol:

0b6dd3efc1f28920741d56c59c25e1b1893af29c

The Daphne Akhurst Memorial Cup for women and Norman Brookes Challenge Cup for men trophy cases by Louis Vuitton in partnership with the Australian Open

jos je rano :)

:sad: nikad od tebe Deda M@Ros

uvek cekamo pocetak januara. dosad je radilo posao :)

• 2 weeks later...

Zanimljivo..

Vise se dobija za svaku fazu sem za titulu

On 27. 12. 2023. at 13:37, Tsai said:

Zanimljivo..

Vise se dobija za svaku fazu sem za titulu

Onda bi morali menjati nazive kategorija

atp1217 

atp333 :)

ovim nagrađuju pobednike

Mali se bas naoruzao, prvo Beker, a sad i Luti. 

Stara garda na treningu u Brisbejnu. I Mareja napustila kosa. 

Aussssie imaju recept za zamenu i beskorisnih ufoteljenih sudija

Reveal hidden contents

Evo nam Rafe na terenu opet. Dobrodošao majstore.

Evo i De Minaura.

Dere Đokovića u Perthu ovaj ne može da sastavi 2 loptice kako treba - servis u qrcu, neiznuđene lete na sve strane...

Baš je besan - očigledno ima probleme s rukom, evo ga i fizio... Ne izgleda mi dobro uopšte.  Moguće da je i AO u pitanju.

On 3. 1. 2024. at 9:59, Max Morlock said:

Evo i De Minaura.

Dere Đokovića u Perthu ovaj ne može da sastavi 2 loptice kako treba - servis u qrcu, neiznuđene lete na sve strane...

Baš je besan - očigledno ima probleme s rukom, evo ga i fizio... Ne izgleda mi dobro uopšte.  Moguće da je i AO u pitanju.

Ne razumem koji kukac mu je trebao ovaj meč, nit šta mu znači ovaj turnir..