Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Troicki mu je trener. Bio je sa njim i letos na onom  turniru gde je isto došao do polufinala. Gštad možda???

Edited by Arkadija

• Replies 8.6k
  • Views 476.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez.

Nema mogo šta da žali, izgubio je, i to jedva, od mnogo etabliranijeg protivnika. Samo neka se ovako nastavi, i napredak neće izostati.

E bas mi zao, raspade se psihicki na kraju, a bio je bolji sve vreme. 

Imao je i problema sa tim butnim misicem na kraju, mozda se i zbog toga unervozio. 

Vatren je i borben, a to je veoma vazno. Naucice vremenom da bolje kanalise  negativnu energiju. 

3 hours ago, Milošica said:

Međedović i Medvedev, kakvo rivalstvo u najavi.

Jel cuo neko jutros u prenosu na SK nakon Medvedov /Humbert meča da je komentator u live prenosu u toku simultanog prevoda Medine izjave odvalio Danil je Meda :D

ili sam ja utripovala ? :lolol:

Siner danas povracao na mecu protiv Dimitrova, u trecem setu pri vodjstvu od 3 0. 

Ima sutra Alkaraz da ga pregazi ko plitak potok 

EjkUeiy.jpg

idem danas da gledam.  prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju. 

18 hours ago, Arkadija said:

Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez.

kad znamo ko mu je patron, nije ni cudu :D

4 hours ago, banecare1 said:

idem danas da gledam.  prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju

Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner :lolol:

18 minutes ago, Serena said:

Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner :lolol:

prodezinfikovao sam se dobro

zakacio  sabalenku treci set i slucajno ove momke u paru

IMG20231003154322.jpg

mislio sam da je kachanov tatarin i cudno mi bi sto se krstio na kraju. rece mi drug jermen da ne lupetam gluposti i da je karen njihov.

Lepo mlate Zverev i Meda, dobar tenis.

kakva paralela!

Edit: Ne vredi nista Zerevu, ode Meda u finale

Edited by lostfanforever

Duži (prijateljski) razgovor na mreži nisam video.