July 19, 20231 yr sud u berlinu trazi da zverev plati skoro 500,000€ zeni sa kojom ima dete zbog zlostavljanja
July 19, 20231 yr Gledala sam malo Hamada. Malo mi deluje nezgrapno, ne znam koliko je visok, ali je prilično brz. Solidno udara. Sem raspada u drugom setu, sve ostalo je on diktirao. Tim
July 19, 20231 yr Meni Hamad baš nezgrapno deluje - nauka o imenima strikes again Kao neki bivši rukometaš ili Šuput-oliki košarkaš koji je zavoleo rekreativni tenis
July 21, 20231 yr Au Kecmana mučenog, ne može servis na šljaci da vrati. Edited July 21, 20231 yr by Malvo
July 26, 20231 yr Ne mogu ni ja posle poraza Djokovica a i pre toga vec tri godine pa me niko ne pita sta cemo
August 2, 20231 yr Just now, Serena said: Novak u Sinsinatiju igra i dubl sa Cacicem. Ne znam sta ce mu to. Izjavio je da mu je davis cup jedan od prioriteta ove godine. Ne da razumem zašto.
August 2, 20231 yr Gledam mec Molcan Ofner od momenta kad je Ofner imao dve mec lopte na servis protivnika pri rezultatu 5 0 i od tad pocinje njegov raspad. Molcan uzima 9 gemova za redom i size do 2 0 u tecem setu Austrijanac ima forhend kao Gulbis, saveeeelikim zamahom.
August 2, 20231 yr 6 hours ago, Mil@n said: Izjavio je da mu je davis cup jedan od prioriteta ove godine. Ne da razumem zašto. Zato što na Olimpijskim igrama mogu da učestvuju samo oni teniseri koji su igrali Devijs kup. Tako nekako.