June 25, 20231 yr Kakve smeceve igra De Minor Steta za one propustene BL u prvom setu gde je moga da ode na 5 3 i odservira za set.
June 29, 20231 yr Koji je neopevani luzer Kecmanović Vodi 5:4 i servira za set... ...i izgubi ga sa 5:7 Edited June 29, 20231 yr by Max Morlock
June 29, 20231 yr 23 minutes ago, Max Morlock said: Koji je neopevani luzer Kecmanović Vodi 5:4 i servira za set... ...i izgubi ga sa 5:7 Naši su ti svi (sem Nola) manje-više luzeri, za njih je k'o stvoreno ono "steal defeat from the jaws of victory"...
June 29, 20231 yr 26 minutes ago, Max Morlock said: Koji je neopevani luzer Kecmanović Vodi 5:4 i servira za set... ...i izgubi ga sa 5:7 U drugom vodio 3:1 i evo na putu je da bude 3:6.
June 29, 20231 yr Sigurno je i na njega uticalo ono što se desilo 3. maja On i onaj dečko su braća od stričeva ,odnosno dede su im braća,barem takve informacije kruže na internetu
June 29, 20231 yr Ali ako cemo realno, imao je takvih raspada mali milion i pre te tragedije, dakle nije do toga. Prosto je limitiran i kvalitetom i psihom za neke ozbiljnije uspehe, to mu je sto mu je, otprilike.
June 30, 20231 yr Gledala sam samo kraj meca izmedju Eubanksa i Harissa, moram da priznam da mi se bas svidja kako igra ovaj momak. Tako je lagan, mastovit i vešt u izvodjenju svih udaraca. Bas mi se svidjaju ovi zgoljavi teniseri i imam utisak da ih ima sve vise.
July 19, 20231 yr Medjedov8c igra u Gastadu protiv Tima. Za sad deluje bolje od Austrijanca. Taktika: eksploatacija jednorucnog bekenda.
July 19, 20231 yr 2 hours ago, Serena said: Medjedov8c igra u Gastadu protiv Tima. Za sad deluje bolje od Austrijanca. Taktika: eksploatacija jednorucnog bekenda. pobedio u 3 seta