Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ducca said:

Troši Bixy lovu nemilice :rolleyes:

Jel ona kvazi kreatorka ili sam ja prolupala?

Posted

Jeste. Poskupeli materijali izgleda :whistle:

Posted
13 minutes ago, Midgeta said:

Jel ona kvazi kreatorka ili sam ja prolupala?

Pa šta bi inače bila? Bila je splavaruša, logičan sled u karijeri je udaja za sportistu, potom sledi ribrandovanje, onda postaje poslovna žena. Jbt, sve to košta,a apetiti se ne smanjuju.

Posted

Al se zato Jankela bruka učlanjenjem u sektu, čuj mene stranku

Posted

Vazda mi je bio jazavac nekako a evo i potvrde

• +1 3
Posted
5 hours ago, Arkadija said:

Pa šta bi inače bila? Bila je splavaruša, logičan sled u karijeri je udaja za sportistu, potom sledi ribrandovanje, onda postaje poslovna žena. Jbt, sve to košta,a apetiti se ne smanjuju.

Ma znam, nego kad sam videla napisano setih se kroz maglu da je ona kao kvazi kreatorka, mislim da sam usla jednom u njenu kao radnju, zaposeo me demon i za to i za radnju Marijane Mateus :laugh:

• Haha 3
Posted

Ovaj Djarma se za sad ne sali ni protiv nekadasnjeg Novakovog naslednika, nije ono juce bilo slucajno.

Corica nisam prepoznao, znam da je ranije furao skroz kratku kosu a sad neobrijan zapusten sa kacketom, cudan. 

• +1 3
Posted

Bata Coru bukvalno izvukla kiša, neće mu biti lako u nastavku, mali ga je danas temeljno nadigrao...

Posted
29 minutes ago, Zli Gli said:

Ovaj Djarma se za sad ne sali ni protiv nekadasnjeg Novakovog naslednika, nije ono juce bilo slucajno.

Corica nisam prepoznao, znam da je ranije furao skroz kratku kosu a sad neobrijan zapusten sa kacketom, cudan. 

Isto, skroz drugacije izgleda. Nekako i prica drugacije. 

Posted

Au :ohmy:

To je mozda to za njega onda

Posted

Kako stvari stoje ne bi me cudilo da se i Novak povuce sa RG te da priliku (a mozda i zadnji voz) za 23. GS trazi na W. Namnozilo se kratkih cebadi na sljaci, a i lakat ga sve vise zeza. 

Posted

Ne treba to da uradi. Mora da proba da napadne 23 i po 3 na svakom GS. To je reset igrice

• +1 2
Posted

Valjda ce Rafa u penziju ili ce postati invalid kad se penzionise