Midžeta Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 1 minute ago, ducca said: Troši Bixy lovu nemilice Jel ona kvazi kreatorka ili sam ja prolupala?
Arkadija Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 13 minutes ago, Midgeta said: Jel ona kvazi kreatorka ili sam ja prolupala? Pa šta bi inače bila? Bila je splavaruša, logičan sled u karijeri je udaja za sportistu, potom sledi ribrandovanje, onda postaje poslovna žena. Jbt, sve to košta,a apetiti se ne smanjuju.
Filozof manijak Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Al se zato Jankela bruka učlanjenjem u sektu, čuj mene stranku
Midžeta Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 5 hours ago, Arkadija said: Pa šta bi inače bila? Bila je splavaruša, logičan sled u karijeri je udaja za sportistu, potom sledi ribrandovanje, onda postaje poslovna žena. Jbt, sve to košta,a apetiti se ne smanjuju. Ma znam, nego kad sam videla napisano setih se kroz maglu da je ona kao kvazi kreatorka, mislim da sam usla jednom u njenu kao radnju, zaposeo me demon i za to i za radnju Marijane Mateus 3
Zli Gli Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Ovaj Djarma se za sad ne sali ni protiv nekadasnjeg Novakovog naslednika, nije ono juce bilo slucajno. Corica nisam prepoznao, znam da je ranije furao skroz kratku kosu a sad neobrijan zapusten sa kacketom, cudan. 3
Jeremija Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Bata Coru bukvalno izvukla kiša, neće mu biti lako u nastavku, mali ga je danas temeljno nadigrao...
W.F.C. Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 29 minutes ago, Zli Gli said: Ovaj Djarma se za sad ne sali ni protiv nekadasnjeg Novakovog naslednika, nije ono juce bilo slucajno. Corica nisam prepoznao, znam da je ranije furao skroz kratku kosu a sad neobrijan zapusten sa kacketom, cudan. Isto, skroz drugacije izgleda. Nekako i prica drugacije.
Tsai Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Ispada iz top 100 jbt https://sportklub.n1info.rs/tenis/grand-slam/roland-garros/spanci-nadal-ne-igra-rolan-garos/
Serena Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Kako stvari stoje ne bi me cudilo da se i Novak povuce sa RG te da priliku (a mozda i zadnji voz) za 23. GS trazi na W. Namnozilo se kratkih cebadi na sljaci, a i lakat ga sve vise zeza.
Tsai Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Ne treba to da uradi. Mora da proba da napadne 23 i po 3 na svakom GS. To je reset igrice 2
Bogotac Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Valjda ce Rafa u penziju ili ce postati invalid kad se penzionise
Recommended Posts