Midžeta Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Pa to bi sve bilo vise nego vrhunski u idealnom slucaju, ali sad kad ocito ima problem sa laktom tim bolje da makar za Vimb bude spreman i siguran je je tu apsolutni favorit Mada sad je i Nadal misterija da li ce igrati uopste jer vidim da je i madrid otkazao, nesto ne verujem da ce da ide na rg direktno koliko god da mu je to druga kuca i ono favorit je i da dodje bez obe noge fzn
Arkadija Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Nadal i Đoković su bre matorci. U neko drugo vreme igrali bi na turniru veterana. No, kako se sve menja, tako se produžava i vek do kada sportisti igraju na vrhunskom nivou. IMHO, obojica su na zalasku karijera. Novak je tokom cele karijere bio pošteđen velikih povreda, najverovatnije zahvaljujuči vanzemaljskim treninzima, posvećenosti i asketizmu. S druge strane Rafa je posle sezone šljake mogao da zaboravi na tenis, i tako več 10 godina. Ne znam šta je Novak uradio da onako bude spreman u Australiji, ali upalilo je. To očigledno ne može da ponovi sa šljakom. Evidentno je da se jedva kreće, da sve što traje duže od sat i 20 minuta ga ubi. Sevis uopšte ne funkcioniše, pa jbg, bez toga nema šta da traži u meču na tri seta sa ovim momcima koji će imati po 15-20 mečeva na šljaci u nogama. Ako oporavi lakat, Vimbldom je pravo mesto, po travi se kreće kao niko, pobeđivao je toliko puta koliko svi ostali zajedno nemaju slemova. Da uzme Vimbldon i da se nada čudu u Americi i puna kapa. 5 1
Midžeta Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 U drugim vestima, Cicipas dobio Musetija, Alkaras razbio Evansa tako da ce sutra biti lepo finale u Barseloni 1
Jeremija Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Bravo za Lajovića, nemam ništa protiv Kecmanovića, ali ovog puta mi je baš nekako drago što je on pobedio. 4
Serena Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 (edited) Bravo za Ducija Dakle sutra imamo finala: Banja Luka Rubljov - Lajovic Barselona Alkaraz - Cicipas Minhen Rune - Van de Zundsulp (valjda sam dobro napisala) Kod dama Studgart Sabalenka - Iga (predala joj Jabur) Bas mi zao Tunizanke, pocetkom godine je operisala koleno i taman se oporavila, a sad problem sa listom... Edited April 22, 2023 by Serena
Zli Gli Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Lajovic Djokovica i Rubljeva moze da dobije samo na ovakvim turnirima, inace bi bilo lagano peglanje s 30% snage. A ova Poljakinja Iga je klasican Marej, dobija na foru sto ubije protivnike psihicki jer vraca mnoge nemoguce lopte, kao npr. u osmom gemu prvog seta na 4:3 za nju i 30 obe, toliko je ubila Sabalenku u pojam da je ova promasila lagan smec za brejk loptu umesto gem lopte i kasnije uzela brejk. Ima samo srecu sto zenski tenis nema svoje Djokovica, Nadala i Federera koji su uglavnom imali strpljenja sa takvima.
Fakundo Sava Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Jedna lepa vest stiže nam iz Nemačke,juče je preminuo bolesnik koji je pokušao da ubije Moniku Seleš te 1993 u Hamburgu U 68. godini u bolnici
Lancia Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 6 minutes ago, Arkadija said: Duci vodi 4:1 u trećem setu Citam, ne verujem
Arthur Kirkland Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Strasan tenis Lajovica danas, ne bi se postideli ni znatno bolji od njega. Mislio sam da ce zbog teskog zreba danas da statira u finalu. 1
Midžeta Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Just now, Arthur Kirkland said: Strasan tenis Lajovica danas, ne bi se postideli ni znatno bolji od njega. Mislio sam da ce zbog teskog zreba danas da statira u finalu. Ja sam misila da ce da čoukuje kad je Dzeger izjednacio, ali prijatno je iznenadio 1
Arthur Kirkland Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 2 minutes ago, Midgeta said: Ja sam misila da ce da čoukuje kad je Dzeger izjednacio, ali prijatno je iznenadio Kud smo sta rekli,evo brejka sa Ducijem se nikad ne zna do poslednjeg poena
Arkadija Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Lajović se sada umorio, valjda će da pronađe nešto još malo rezerve, ovakvu priliku, bukvalno, nikada više neće imati u životu. 1
Recommended Posts