January 7, 20232 yr Ocekujem da danas sve prsti i tri duga i teska seta.2Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 7, 20232 yr Moguce i to. Iskreno nemam pojma u kakvoj je formi Medo ali znam da ce danas dati svoj jedan maksimum.
January 7, 20232 yr Moguce i to. Iskreno nemam pojma u kakvoj je formi Medo ali znam da ce danas dati svoj jedan maksimum.Nije u baš nekoj formi ali nije ni Nole. Uostalom meč je važan više statistički za h2h i samopouzdanje a verujem da će ga neko pustiti niz vodu u 2. setu... ali Medo zna da to najavi pa se poludi kad Nole poveruje u krajInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 7, 20232 yr Nadam se da je Novak video kako se Meda pred kraj drugog seta kao hvatao za zadnju lozu i sprdao sa njegovom povredom. Bice jako korisno kao inspiracija za njihove buduce susrete Edited January 7, 20232 yr by Serena
January 7, 20232 yr Ja sam mislio da su oni u ok odnosima, msm ok više nego neka dva random igrača na turu.
January 7, 20232 yr 20 minutes ago, Mil@n said: Ja sam mislio da su oni u ok odnosima, msm ok više nego neka dva random igrača na turu. Isto sam pomislila da se izruguje Novaku, a onda su se vrlo srdačno pozdravili posle meča. Srdačnije nego što se Novak pozdravlja sa 99 % igrača.
January 7, 20232 yr Nadam se da je Novak video kako se Meda pred kraj drugog seta kao hvatao za zadnju lozu i sprdao sa njegovom povredom. Bice jako korisno kao inspiracija za njihove buduce susrete[emoji106]To bi novinari želeli .. sve je sprdnja, sve je lažInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 7, 20232 yr Ma to je sve u žaru borbe. Meda je prgav tokom mečeva, a realno i Novak ume da preuveličava fizičke probleme i da deluje kao da umire i onda odjednom odigra još dva sata atomskog tenisa. Deo igre što bi se reklo, ništa lično.
January 7, 20232 yr 1 hour ago, Heaviside said: Ma to je sve u žaru borbe. Meda je prgav tokom mečeva, a realno i Novak ume da preuveličava fizičke probleme i da deluje kao da umire i onda odjednom odigra još dva sata atomskog tenisa. Deo igre što bi se reklo, ništa lično. Zašto bi to radio?