Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Lancia said:

To mi je jasno, kakve veze to ima sa guglanjem ko je Raducanu?¿

Eno napisala @Midgeta- ko će popamtiti sve te zvezde koje povremeno zablistaju?

U slučaju Raducanu snažan je taj medijski hajp, koji kod mene ume da izazove negativan predznak , iako se njen sportski uspeh ne može osporiti.

Zapravo bi pojava nekog anonimusa, autsajdera, ili novajlije koji dolazi niotkuda i pobeđuje morala da raduje svakog ko prati sport, jer oslikava suštinske (sportske) vrednosti. 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Ras said:

Eno napisala @Midgeta- ko će popamtiti sve te zvezde koje povremeno zablistaju?

U slučaju Raducanu snažan je taj medijski hajp, koji kod mene ume da izazove negativan predznak , iako se njen sportski uspeh ne može osporiti.

Zapravo bi pojava nekog anonimusa, autsajdera, ili novajlije koji dolazi niotkuda i pobeđuje morala da raduje svakog ko prati sport, jer oslikava suštinske (sportske) vrednosti. 

Ma bre Rase, sve se slazemo, malecka nije izlazila sa TV-a, interneta, bilo cega jedno vreme, moj komentar se samo odnosio na momenat guglanja, ko je ona i to od @Midgeta :mad:, koja navodno prati tenis. Jepte se oboje, terate me da kuckam gluposti :)

• +1 1
Posted (edited)
27 minutes ago, Lancia said:

Ma bre Rase, sve se slazemo, malecka nije izlazila sa TV-a, interneta, bilo cega jedno vreme, moj komentar se samo odnosio na momenat guglanja, ko je ona i to od @Midgeta :mad:, koja navodno prati tenis. Jepte se oboje, terate me da kuckam gluposti :)

Kad si već primoran da kuckaš, ajde onda da ne budeš jedini?  :laugh:

Nego jeste čudna situacija u muškom tenisu:

-broj 1 na listi zarada nije odigrao takmičarski meč duže od godinu dana.

-broj 1 na ATP listi skoro godinu dana nije osvojio turnir (ili je osvojio jedan 250).

Kako bi (retoričko pitanje) ovo objasnio prosečnom Miletu?

Edited by Ras
Posted

Deda je napravio i dobre investicije. Između ostalog je i suvlasnik on-running čija je procenjena vrednost preko 7 milijardi dolara.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, Heaviside said:

Deda je napravio i dobre investicije. Između ostalog je i suvlasnik on-running čija je procenjena vrednost preko 7 milijardi dolara.

Zato mu Kari i ne daje minutazu.

• +1 1
  • Haha 5
Posted
53 minutes ago, Ras said:

Kad si već primoran da kuckaš, ajde onda da ne budeš jedini?  :laugh:

Nego jeste čudna situacija u muškom tenisu:

-broj 1 na listi zarada nije odigrao takmičarski meč duže od godinu dana.

-broj 1 na ATP listi skoro godinu dana nije osvojio turnir (ili je osvojio jedan 250).

Kako bi (retoričko pitanje) ovo objasnio prosečnom Miletu?

Nije sport za sirotinju, Mile gledaj kup Lepe Brene i trazi strimove za PL ako nemas arenu :fantom:

Posted

Đere u SF Winston Salema. Evo same završnice meča:

• Hvala 1
Posted

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u finale ATP turnira u Vinston Sejlemu i za titulu će igrati potiv Adrijana Manarina.

Laslo Đere je u polufinalu bio bolji od Marka-Andrea Haslera i slavio pobedu u dva seta – 7:6, 7:6.

Bravo, Laci!

• +1 4
Posted

Laci postao tata za tajbrekove....

Posted

Nakon neslavnog rekorda koji je postavio, moralo je i njega da krene :)

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kako li se sad osecaju Sašica, TziTzi i ostale mlade nade

Posted

Ne znam gde se pise o egzibicionim turnirima, LC samo sto nije poceo

HyzFMgw.jpg

Evo sastava timova

udPdwc0.jpg

PUH86yM.jpg

L27RNh3.jpg

7m5MAW2.jpg

Evropski tim dosta stariji i iskusniji, u svetskom ni jedan GS sampion. Ostaje da se nadamo da ce omladinci sveta uspeti da pariraju evropskim velikanima, da ce biti interesantnih meceva i spontanog navijanja sa klupa, te da ce rezultat biti neizvesniji od proslogodisnjeg (14-1 za Evropu).