March 26, 20214 yr Bravo za Ninu. Sada opusteno protiv Osake. Zenski tenis nam je na izdisaju, nadajmo se da Nina moze u 60-70.
March 26, 20214 yr 4 minutes ago, Milošica said: @nahbar Ima li Olga šansu da napravi nešto? Po mom misljenju - ne. Previse vremena je potrosila. Nesto je konstantnija ove sezone, na rejsu je negde 80-90. Generalno, nisam optimista
March 26, 20214 yr 28 minutes ago, Jumanji said: Ne izmisljaj. Ajde baci radije koju tenisku prognozu pa da odigram kontra
March 26, 20214 yr Ruusuvorijeva možda i najveća pobeda jer ona protiv Thiema je bila u DC 2019 a 3 nedavne pobede protiv Troickog su došle u njegovom zalasku i ne znam dal su merodavne Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 28, 20214 yr Poklon kvota bila na Manarina, iz nekog razloga je Kecmanovic postavljen za favorita. Ne lezi mu nikako i svaki put ga sa lakocom izrutinira, ni blizu osvajanja seta nije bio u 3 meca. Generalno je Miomir limitiran, pre svega tankim servisom i malodusnoscu, nema tu materijala za neke velike rezultate kao sto se u jednom momentu cinilo. Odlican turnir za Ninu, mogla bi do kraja sezone u top 50, sto je super uspeh i trenutno vlazni san za Danilovic, Krunic i Jorovic koje su sve talentovnije od nje, ali nemaju ni blizu tako pozitivan stav na terenu.
March 28, 20214 yr Miomir jeste, ne limitiran, nego super limitiran, ali se ne bih složio da je malodusan; naprotiv, mislim da ima jaku volju, ali ne i potencijal koji bi to pratio, Realno, i tu gde jeste je sasvim OK uspeh za njega. I naravno da je bila poklon kvota.
March 28, 20214 yr Nina predala bez borbe, možda nije trebala da igra dubl (juče pobedila i danas isto trebalo da igra). Povreda butine, imala je problema još prekjuče i igrala je sa obe previjeneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 29, 20214 yr Jebiga, mogo je bas Medo da ispadne danas :( bezveze se priblizava na listi i gomila bodove
March 29, 20214 yr Jooj, još ispao i Duci koji ima 2:1 protiv njega... i igrali bi danas. Koji malerInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk