renne Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa jel preležao? ... Shiit has hit the fan pa jeste
Ros Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 1 minute ago, renne said: pa jeste pa vec sam mu rekao
Max Morlock Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 31 minutes ago, Ros said: koliko znam, ko je prelezao koronu ne mora da se vakcinise. u nemackoj su olaksali mere za grupu 3G: Gemipft - vakcinisani Genesen - prelezali Getestet - sveze testirani Sad mi je jasno i šta je 5G... Dodaj na ovo i GG... Grupu građana
mlatko Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Da li je vakcinisan ili ne ne znam, ali lično verujem da je dovoljno namazan da nabavi potvrdu da jeste ( čak iako nije ) , to mu bar ovde nije bio problem nabaviti sa svojim vezama, upravo zbog ovakvih stvari, da ima papir kojim će da mahne zlu ne trebalo. Tek to bi ga sahranilo a nemoguće je da ne izađe na videlo takva prevara. Nije on takav da puca na Gren Slem po svaku cenu, kao neki Mad Max https://pin.it/3PP7a1DInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Ros Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Treba nam pozivni za NS ti beogradjani
Jumanji Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Mala racunica profesorke matematike iz Mehika Niz 1
mlatko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Mto baš i ne moraju da diraju... još će Veliki Č(et)v®orko da ispadne sadistički manijakInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts