Max Morlock Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 1 hour ago, Ros said: makar nije zlonameran ovaj put. Not so fast. Na slici je šta? Fizički kontakt.... Zatim, Olga se povlači... Zatim koji tvit dalje: Players deemed "close contacts" are disqualified from the #USOpen *only if* unvaccinated. Sat vremena kasnije.. Non-covid reasons. (Sat vremena je sasvim dovoljan) A onda čitav thread seirenja nad unvaccinated Novak...
Ros Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 21 minutes ago, Max Morlock said: Not so fast. Na slici je šta? Fizički kontakt.... Zatim, Olga se povlači... Zatim koji tvit dalje: Players deemed "close contacts" are disqualified from the #USOpen *only if* unvaccinated. Sat vremena kasnije.. Non-covid reasons. (Sat vremena je sasvim dovoljan) A onda čitav thread seirenja nad unvaccinated Novak... u pravu si. citao sam posle njegove druge tvitove. govnar zlonamerni
Frank Pembleton Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 On nije vakcinisan ... Shiit has hit the fan
Jean-Luc Picard Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Da li je vakcinisan ili ne ne znam, ali lično verujem da je dovoljno namazan da nabavi potvrdu da jeste ( čak iako nije ) , to mu bar ovde nije bio problem nabaviti sa svojim vezama, upravo zbog ovakvih stvari, da ima papir kojim će da mahne zlu ne trebalo.
MiddleClass Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) @Frank Pembleton Jok! Kad se razboli ode u Visoko i ozdravi. Edited September 2, 2021 by MiddleClass 1
Filozof manijak Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Kakav bi to antiklimaks bio da ga maknu sa US opena zbog ovoga
Frank Pembleton Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Kakav bi to antiklimaks bio da ga maknu sa US opena zbog ovoga [emoji3]Ako je toliki debil da dozvoli to sebi, ne bi mi ni bilo žao... ... Shiit has hit the fan 3
Ros Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 21 minutes ago, Frank Pembleton said: Ako je toliki debil da dozvoli to sebi, ne bi mi ni bilo žao... ... Shiit has hit the fan sto bi bio debil? ljudi se mesaju na terenima. niko nije izolovan 100%. jebiga, ako mu se to desi onda mu nije sudjeno
Filozof manijak Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Pa debil je ako se nije vakcnisao, prosto 1
Frank Pembleton Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 sto bi bio debil? ljudi se mesaju na terenima. niko nije izolovan 100%. jebiga, ako mu se to desi onda mu nije sudjenoNe kažem da se zarazi. Nego da se ne vakciniše, pre svega zbog sebe, a onda i zbog toga da mogu da ga izbace sa turnira "ako je bio u kontaktu, a nije vakcinisan". ... Shiit has hit the fan
Ros Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 22 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne kažem da se zarazi. Nego da se ne vakciniše, pre svega zbog sebe, a onda i zbog toga da mogu da ga izbace sa turnira "ako je bio u kontaktu, a nije vakcinisan". ... Shiit has hit the fan koliko znam, ko je prelezao koronu ne mora da se vakcinise. u nemackoj su olaksali mere za grupu 3G: Gemipft - vakcinisani Genesen - prelezali Getestet - sveze testirani
Frank Pembleton Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Pa jel preležao? ... Shiit has hit the fan
Filozof manijak Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Valjda jeste, prošle godine negde u junu/julu
Ros Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Pa jel preležao? ... Shiit has hit the fan pa jeste da igra za packerse znao bi i kad je prelezao, i koliko dugo, i kakva mu je bila probava u to vreme, prosek dnevne termperature, i jacinu tegoba koje je osecao
Recommended Posts