Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

To je iz Novakovog tabora pokrenuto :fantom:

• Author

Kad i gde iz Novakovog tabora? Nemam pojma.

Opet o ovome pise Ben Rotenberg, covek zute stampe tenisa, kome mobing nije stran. Tako je svojevremno unistio tv komentatora i optuzivao danima,.mesecima za rasizam, covek dobio otkaz i srcani udar iako to nije bila istina (u prenosu meca Vanus Vilijams umesto guereilla, inputirao coveku gorilla).

Ove optuzbe su strasne i ja sam uvek na strani zrtava. Samo zanima me sledece:

1. Zasto nece krivicno ni gradjanski da ga tereti, po prici ovog Bena, a izasla u javnost sa tim?

2. Zato niko nije preuzeo nista, nikakvu istraznu radnju, nije on bio bas neka zvreka pre 3 godine, tek talenat jos uvek?

Novak :puke:

Laze mu ova bivsa devojka. Zverev tuce i siluje devojke. Kako da ne. Pravda za brata Zvereva. 

36 minutes ago, Jumanji said:

Kad i gde iz Novakovog tabora? Nemam pojma.

Pa da, iz Novakovog tabora. Shvatili su da je Zverev izrastao u opasnog protivnika i pokušavaju insinuacijama i poluistinama da ga poremete pred početak možda i najvažnijeg slema u godini. 

@Jumanji sarkazam je u pitanju.

• Author

Hoce da sprece Eru Zvereva! (non related to Era Ojdanic)

• Author

Samo od Novaka zavisi, koliko je psihofozicki spreman, ostali ce morati da sacekaju ipak prvo da vide.

Sve ce da zavisi od Zvereva koji ce lagano uzeti Jues mmw.

1 hour ago, Mos said:

Hoce da sprece Eru Zvereva! (non related to Era Ojdanic)

Zverevu je baba iz Užica.

6 hours ago, renne said:

Opet se pokrenula priča oko Zverevljevog zlostavljanja devojke

I treba

Govno odvratno

On 23.8.2021. at 22:17, bags said:

Cini ga jos vecim, jer da se bavi ozbiljno tenisom ko zna kakav bi tek onda bio skor.

Kako ono bese, da baba ima rotor i stator bila bi elektromotor? 

On covek ne moze da dobaci da uopste sretne Novaka, tolika je razlika. A u medjuvremenu se vode dve pobede iz jebene 2017. kad ovaj prakticno vise nije imao lakat (ili tako nesto bese). Klovn pa(e)r ekselans. 

@Jumanji Jel na ovog mislis??? Nije mi jasno zasto je toliko opsednut Novakom. 

makar nije zlonameran ovaj put.

pisanje o novaku makes money