August 26, 20213 yr Author Kad i gde iz Novakovog tabora? Nemam pojma.Opet o ovome pise Ben Rotenberg, covek zute stampe tenisa, kome mobing nije stran. Tako je svojevremno unistio tv komentatora i optuzivao danima,.mesecima za rasizam, covek dobio otkaz i srcani udar iako to nije bila istina (u prenosu meca Vanus Vilijams umesto guereilla, inputirao coveku gorilla).Ove optuzbe su strasne i ja sam uvek na strani zrtava. Samo zanima me sledece:1. Zasto nece krivicno ni gradjanski da ga tereti, po prici ovog Bena, a izasla u javnost sa tim?2. Zato niko nije preuzeo nista, nikakvu istraznu radnju, nije on bio bas neka zvreka pre 3 godine, tek talenat jos uvek?
August 26, 20213 yr Laze mu ova bivsa devojka. Zverev tuce i siluje devojke. Kako da ne. Pravda za brata Zvereva.
August 26, 20213 yr 36 minutes ago, Jumanji said: Kad i gde iz Novakovog tabora? Nemam pojma. Pa da, iz Novakovog tabora. Shvatili su da je Zverev izrastao u opasnog protivnika i pokušavaju insinuacijama i poluistinama da ga poremete pred početak možda i najvažnijeg slema u godini.
August 26, 20213 yr Author Samo od Novaka zavisi, koliko je psihofozicki spreman, ostali ce morati da sacekaju ipak prvo da vide.
August 26, 20213 yr 1 hour ago, Mos said: Hoce da sprece Eru Zvereva! (non related to Era Ojdanic) Zverevu je baba iz Užica.
August 26, 20213 yr 6 hours ago, renne said: Opet se pokrenula priča oko Zverevljevog zlostavljanja devojke I treba Govno odvratno
August 29, 20213 yr On 23.8.2021. at 22:17, bags said: Cini ga jos vecim, jer da se bavi ozbiljno tenisom ko zna kakav bi tek onda bio skor. Kako ono bese, da baba ima rotor i stator bila bi elektromotor? On covek ne moze da dobaci da uopste sretne Novaka, tolika je razlika. A u medjuvremenu se vode dve pobede iz jebene 2017. kad ovaj prakticno vise nije imao lakat (ili tako nesto bese). Klovn pa(e)r ekselans.