mlatko Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Haha poteralo ga bas znaciGruzina? Ne znam, možda se prejeo piroga Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Ma ne, Huberta.Videćemo, valjda neće (kao LL nosilac) da se kvalifikuje u 1/4f Mastersa. Praviće u hotelskoj sobi KZŠ za novinare. Bez pitanja i uredno će mu isprazniti minibar.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Kako, pa mora zlatna koka da se ispostuje.
Ras Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Juče su se pojavile i vesti da je Rafa otputovao nazad u Španiju, pretpostavlja se na konsultacije sa liječnicima.
bags Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Ajd Nadal jos i nekako da je zdrav i u nekoj solidnoj formi (a nije ni blizu toga) , ali obojica su na USO prilicno bez sansi.
mlatko Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Cici počeo da otresa slinavu "omladinu" i dokazuje da im je ipak šljaka suđena. Sledeći će biti još jedan (Opelka) ili stari dobri Bagut... Ruud je (izbacio Cicija u 1/8f Madrida i ) iskoristio olimpijadu da uzme neke sitne turnire i ponadao se da će i na betonu to da mu šljaka...Da vidimo noćas kako će Medo da se osveti Hurki za Wimbledon...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
burekdzija Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Sinoc sam sedeo sa covekom koji zivi na Majorci, i ciji ondasnji trener (rekreativni) je dobar drugar Karlosa Moje. U razgovoru smo se dotakli Nadala, kaze nije u pitanju povreda, posle RG je prso potpuno u glavi i ne moze da se sastavi mesecima. Ako su lagali mene i ja lazem vas, dakle samo prenosim „trac“.
Facundo Orellana Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Imao je Rafa već takve trenutke, ali će se sastaviti on još nekoliko puta u karijeri.
mlatko Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Ne da se Opelka (protiv Cipiripija)... Ipak se Cipi ne menja, šljaka mu igra kad je preko mreže šljakaš al kad treba zagristi i raditi nema dovoljno volje. Realno sam mislio da je Opelka američki olimpijski "projekat" a on ladno ne ode da bi se koncentrisao na Američku turneju. Mogao je razbiti Zvečku u 1/4f Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts