Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
Haha poteralo ga bas znaci
Gruzina? Ne znam, možda se prejeo piroga :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Ma ne, Huberta.
Videćemo, valjda neće (kao LL nosilac) da se kvalifikuje u 1/4f Mastersa. Praviće u hotelskoj sobi KZŠ za novinare. Bez pitanja i uredno će mu isprazniti minibar.

Posted

Kako, pa mora zlatna koka da se ispostuje.

Posted

Juče su se pojavile i vesti da je Rafa otputovao nazad u Španiju, pretpostavlja se na konsultacije sa liječnicima.

Posted

Ajd Nadal jos i nekako da je zdrav i u nekoj solidnoj formi (a nije ni blizu toga) , ali obojica su na USO prilicno bez sansi.

Posted

Cici počeo da otresa slinavu "omladinu" i dokazuje da im je ipak šljaka suđena. Sledeći će biti još jedan (Opelka) ili stari dobri Bagut... Ruud je (izbacio Cicija u 1/8f Madrida i ) iskoristio olimpijadu da uzme neke sitne turnire i ponadao se da će i na betonu to da mu šljaka...

Da vidimo noćas kako će Medo da se osveti Hurki za Wimbledon...

Posted

Sinoc sam sedeo sa covekom koji zivi na Majorci, i ciji ondasnji trener (rekreativni) je dobar drugar Karlosa Moje. U razgovoru smo se dotakli Nadala, kaze nije u pitanju povreda, posle RG je prso potpuno u glavi i ne moze da se sastavi mesecima.

Ako su lagali mene i ja lazem vas, dakle samo prenosim „trac“.

Posted

Imao je Rafa već takve trenutke, ali će se sastaviti on još nekoliko puta u karijeri.

Posted

Ne da se Opelka (protiv Cipiripija)...  :fantom:

Posted
Ne da se Opelka (protiv Cipiripija)...  :fantom:
Ipak se Cipi ne menja, šljaka mu igra kad je preko mreže šljakaš al kad treba zagristi i raditi nema dovoljno volje. Realno sam mislio da je Opelka američki olimpijski "projekat" a on ladno ne ode da bi se koncentrisao na Američku turneju. Mogao je razbiti Zvečku u 1/4f :ohmy: