Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Prastajte ako je bilo, ali

Da li je neko radio rezultate, koliki je procenat onih koji reinficirani, a da su prethodno prelezali kovid i potpuno su vakcinisani (2 doze)?
Postoje li takvi slucajevi?

Kontam da oni koji su primili 2 doze vakcine nakon kovida, kao da su primili tu 3. buster dozu, am?

Znam da se u nekim drzavama (GER, HOL) oni koji su prelezali kovid, vakcinisu samo 1 dozom..

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

31 minutes ago, Have_Fun said:

Kontam da oni koji su primili 2 doze vakcine nakon kovida, kao da su primili tu 3. buster dozu, am?

Znam da se u nekim drzavama (GER, HOL) oni koji su prelezali kovid, vakcinisu samo 1 dozom..

Вероватно да сам тај случај. Пошто се АЗ даје у распону од читава три месеца, у том дугачком раздобљу између две дозе - имао сам недељу дана температуру. А другу дозу АЗ-а нисам ни осетио, за разлику од прве дозе, на коју сам имао благу, али приметну реакцију, тако да мислим да сам још пре друге дозе био комплет имунизован. :) За ковид се нисам тестирао, јер сам из лекарске фамилије, па смо навикли да не паничимо због блажих ствари, температурица, и слично, лежиш, пијеш чајеве и то је то, а пошто живим сам, никог нисам угрожавао. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med

Jel se to meni čini ili je naš ex koleza Hatori baš hard core anti vax team?

učinilo se i meni

al sam pripisao to mahnitom retvitovanju

nadam se da grešim, al mi je strepnja dublja od nade

na žalost, ne grešite :/

Haaaarp?

Pratim ga i nisam to primetio…

On je hard core antivakser, cak mislim i da qanonovac, oduvek se lozio na to. 

davno je bilo oduvek, bash davno :lolol:

51 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

On je hard core antivakser, cak mislim i da qanonovac, oduvek se lozio na to. 

On prati sve teorije zavere i retwituje... Nisam ga baš kontao da je Qanonovac, ali mislim da nije daleko... A antvax je baš, baš...

Pa zar on nije otišao sa forima posle svađe oko 9-11 i teorije zavere oko toga? Ne kažem da je zbog toga, ali dosta brzo posle toga je otišao...

A pratim ga, jer je jedan od jačih naloga oko praćenja opozicije...

ja sam to propustila sve. il zaboravila. mislila sam da je zeleo da se ostvari na tnjiteru, slichno kao mali zapad.

a retvituje i komentarishe iskljuchivo strogi avaks. mada dosta benigno, vishe kao namig namig shta nam rade, zato valjda ljudi nisu sigurni :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Da ne mračim (u vezi sa vašim drugarom), ali postoje tzv. late-onset mentalna oboljenja koja idu ruke-uz-ruku sa teorijama zavere...

9 hours ago, Sammael said:

Postoji tema za informacije, ovo je tema o rekla-kazala.

:thumbsup:

Jos jednom, posebno za Medeu iz prikrajka... sta smo imali? Pazite velicinu te izjave:

Za sve više čujem teških slučajeva (obostrane upale) kod ljudi koji su pre 4-6 meseci revakcinisani i to svim vakcinama osim Sputnjikom i AZ. Hmmm.

Dakle, sta imamo od dokaza za tako masivnu tvrdnju?!

Zero GIF by memecandy

Ne ignorisem nikog, ali moz biti siguran da cu tvoje informativne postove preskakati ubuduce... Kao i sve slicne.

10 hours ago, Have_Fun said:

Prastajte ako je bilo, ali

Da li je neko radio rezultate, koliki je procenat onih koji reinficirani, a da su prethodno prelezali kovid i potpuno su vakcinisani (2 doze)?
Postoje li takvi slucajevi?

Znam za jednu osobu neke podatke,  samo je bila vakcinacija pa covid.  

Dve doze kineske,  nakon toga merena antitela 4 nedelje posle druge doze (nije covek znao da trazi antitela na s protein pa su mu uradili ukupna i nije ih imao).  

Onda covid (skoro nikakvi simptomi)  i opet antitela ali na s protein.  Rezultat 100 na testu cija je granica 1. 

Da naglasim da je osoba rodjena 1937 godine i uradjeni svi pregledi nakon covida kod specijalista i da je sve u redu

Background Picker
Customize Layout