Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dragance živi u UK, ako sam dobro ispratila, a tamo se sve vakcine daju sa 12 nedeja razmaka izmedju dve doze.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

3 minutes ago, pasha said:

Ako je tolika vremenska razlika za revakcinaciju onda je verovatno AZ . Fajzer revakcinacije ide na 3 nedelje dok kod AZ ide 12 nedelja. Ne znam za Modernu.

Pa nije ovde u UK. Sve je sa tolikom razlikom. Videćemo šta će biti.

Moja sestra u Holandiji kaze da se tamo razmislja da se kombinuju vakcine, Zeka I Fajzer. Ona misli da ce tamo doci na red u junu u najboljem slucaju

2 minutes ago, dragance said:

U redu, nisam to znao.

1 minute ago, dragance said:

kuma (42) je dobila Fajzer, nju su zvali zbog dijabetesa ranije. kum (58) Zeku. 

43 minutes ago, napadaj said:

Beograd/Moskva -- Na institutu "Torlak“ je pokrenuta proizvodnja vakcine protiv koronavirusa "sputnjik V".

Zapravo punjenje i pakovanje. Evo i snimka.

Rusi kažu da sa Sputnjikom nema slučajeva tromboze zbog koje su problematične oksfordska i J&J vakcina.

EyzLRdnXMAQ_cEE?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

Country: Republika Srpska :wub:

12 minutes ago, dragance said:

ako sve bude ok, mozda te zovnu i ranije. par prijatelja primili vakcine sredinom februara i obojicu zvali na revakcinaciju prosle nedelje. pricali s tetama, kazu ide se na to da ljudi cekaju do 10 nedelja na revakcinaciju, 12 je krajnji rok pa pokusavaju da obave ranije. no videcemo. :)

ja prvu primio 23eg februara, javicu kad mi se jave. dosta zavisi i od lokalnih doktora. kod nas u barnetu ide dosta brzo, do sad sve pre vremena.

Nema ništa u Twickenhamu i Richmondu kod mene. Opcije bejahu Hounslow 😱 ili Kingston. Izabrao Kingston.

16 minutes ago, napadaj said:

Country: Republika Srpska :wub:

ima zvezdica

ima zvezdica
Tehnikalije :fantom:
Nema ništa u Twickenhamu i Richmondu kod mene. Opcije bejahu Hounslow [emoji33] ili Kingston. Izabrao Kingston.
Kraljevo!

.... Shiit has hit the fan!

24 minutes ago, dragance said:

Nema ništa u Twickenhamu i Richmondu kod mene.

Uhuhu, buržujčino :D

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Isto ovde...
Kakva smo sirotinja SvemirZeka

.... Shiit has hit the fan!

Cuj, vi sirotinja. A sta da kazemo mi sto smo dobili jeftine cipove od kineske plastike?:sad:

1 minute ago, harper said:

Cuj, vi sirotinja. A sta da kazemo mi sto smo dobili jeftine cipove od kineske plastike?:sad:

A svašta.

Pa mi smo elita, kineska je najskuplja :fantom:

Background Picker
Customize Layout