Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jeste trebovala, ali zbog Trampovog, a sad i Bajdenovog 'Murica 1st ne mogu da dođu do njih. Kanada i Meksiko su uspeli da dođu do ukupno 0 (i slovima: NULA) vakcina proizvedenih u SAD, dok su iz Evrope uvezli 4,6 miliona Kanada, a Meksiko 3,8 miliona. Iz Britanije i SAD ništa nije izvezeno napolje, dok se iz EU izvozilo na sve strane, čak i u SAD.

Ima ovde odličan objašnjavačTM kako su se ponašali USA, UK i EU u trci za vakcine, EU tek sad počinje da igra kvarno, dok su Ameri i Britanci to radili otpočetka.

https://threadreaderapp.com/thread/1372897635577761803.html

Evo nekoliko ključnih nastavaka kao teaser, ali svakako preporučujem da se pročita ceo niz.

Edited by vememah

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ew-3i4SXEAIr7Fz?format=jpg&name=large

znachi panika braco i sestre.

sent from bubamoto

Indija:

"Until this morning, nearly 4.5 crore Covid-19 vaccine doses have been given to the people in this country. More than six crore doses have been sent to 76 nations," Union Health Minister Harsh Vardhan said during a media interaction at the Institute of Microbial Technology.

https://www.indiatoday.in/coronavirus-outbreak/vaccine-updates/story/over-6-crore-vaccine-shots-supplied-to-76-nations-4-5-crore-shots-given-to-beneficiaries-in-india-union-health-minister-1782000-2021-03-21

crore = 10 million

1 hour ago, gospa buba said:

znachi panika braco i sestre.

sent from bubamoto

vakcinacija zaravnjalaTM

Screenshot_20210322-190355.jpg

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

a zar nije kanada trebovalatm 300% više vakcina od broja stanovnika

Pa i EU je trebovala 220%, ali ih dinamika isporuke je*e...

Očekujem da ćemo kroz par godina čitati o nekim korupcionaškim aferamau vezi sa nabavkom vakcina preko reda...

Moji se revakcinisali kineskom pre vise od 5 nedelja, sad ih zvali da prime Fajzera, zakazali im. Wtf? 

4 minutes ago, fren said:

Moji se revakcinisali kineskom pre vise od 5 nedelja, sad ih zvali da prime Fajzera, zakazali im. Wtf? 

neka greska? oboje ih zvali?

2 minutes ago, Aleksija said:

neka greska? oboje ih zvali?

Oboje:blink:

Vidim na PTC ima ljudi na sajmu za superzeku

• Popular Post

Sta ste mislili, primis dva kineza i gotovo? E pa ne moze, sad mora da se potrose sve ove vakcine ostale od antivaksera. Daj meni jednog fajzera i dva rusa, sebi uzmi sta oces

Background Picker
Customize Layout