Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Hvala ljudi. To mi je brat od rođene tetke, bližeg nemam. Brinemo jer je prošle godine hitno operisao štitnu žlezdu, nadam se da mu to neće zakomplikovati oporavak. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

obavila i ja danas drugu dozu kineske u gradskoj bolnici, ljudi rade i sve ide kako treba a onda se dede uzjogune što nisu uvedeni u hodnik u 9 i 55 kako im piše na pozivi i krenu da skači sestrama i jedni drugima na grbaču u redu od 10 ljudi. Tačno bih da sam tamo sestra nekoga ubola šricem u oko, žena na vratima smirena ko buda a ja se na kraju proderala  na nerazumne ljude. Kuda zaboga žurite, napolju sunce sve ide, neće nestati- iskrene se jedan deda i kaže da mrzi da čeka u redu i što su mu napsali 9 i 55 a sad je 10 i 15 :D Imala sam repertoar psovki al me bilo sramota .

Na sajmu keva sve obavila za 10 minuta, stare ljude sprovedu volonteri  da ne čekaju. Red bio podugačak ali od parkinga do ulaska odradili sve ko u vojsci i stvarno je bilo neverovatno dobro odradjeno.  

I što rekla Valk onda u drugim vestima kuma posle 5 dana temperaure i malaksalosti upala pluća. Ode sad na skener privatno  i nadam se da će joj naći mesto u bolniciali  toliko je  uplašena da odlaže koliko god može. A ja sam zbog toga duplo uplašena  jer neće u bolnicu. I da, nije se vakcinisala:isuse:

A da vakcina radi, pa i kineska, izveštaj drugarice koja je 2ipo nedelje od druge doze osetila malu temperaturu i sitne simptome, i ona i stara keva u isto vreme , obzirom da je stomatolog odmah uradili sve analize, d dimer povećan i još neki parametri koji pokazuju  da to jeste virus kod njih al sem loših rezultata krvi nikakve druge simptome nemaju. Posle 10 dana i to se dovelo u normalu sa lekovima. 

SJAJNE VESTI IZ ABU DABIJA Vučić: Proizvodićemo Sinofarmovu vakcinu u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa, kineske kompanije Sinofarm.

Vučić je, nakon sastanka sa princom prestolonaslednikom Abud Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, za RTS ukazao da je time večeras napravljen veliki dogovor.

- Torlak će proivoditi rusku vakcinu. Napravili smo veliki dogovor večeras, proizvodićemo Sinofarmovu vakcinu u Srbiji. Gradićemo novu fabriku, radićemo zajedno sa Kinezima. Od 15. oktobra imaćemo velike količine vakcina za nas i ceo region. Moraćemo da dajemo regionu, jer ako mi izlečimo, ostaće probelm zbog zaraženih u regioonu - rekao je Vučić za RTS.

Pa što nova fabrika, mogli su samo postojeću fabriku čipova da adaptiraju

• Popular Post

To samo mracan um poput tvog moze da predlozi cipove i vakcine zajedno..

• Popular Post

Elem ljudi, da ispričam svoje iskustvo  sa vakcinisanjem babe od 85 danas. Nakon što smo se ja i sestra vakcinisali, sestra dovede baku iz bosne da bude malo kod nje, a I da je malo razdvojimo od žene koja je obilazi i koja je antivakser i da probamo da je vakcinišemo.

Enivey, prvo smo je prijavili kao stranca (nakon sto smo je par dana obrađivali da se vakciniše). I od poziva ni glasa. Što je razumljivo, jer za strance oni uopšte ne znaju koliko su stari (umesto JMBG ide broj pasoša), ja zaista verujem da je to samo pokriće za ove koje dovedu drugim kanalima... Enivay, napravim se ja lud pre koji dan i prijavim je kao domaću državljanku, sa sve njenim pravim JMBG.

I stigne poziv posle 2 dana za vakcinaciju danas. Danas sve po protokolu, našli nas na spisku,  uzeli saglasnost, prozivaju jednog po jednog u ambulantu... Taman sam pomislio, zajebao sam sistem.

U ambulanti doktorica za kompjuterom (mene kad su vakcinisali nije bilo ovog koraka), štampa potvrde i odmah sa vrata pita koje državljanstvo ima baka. Ja šta ću,  sve ispričam,  pokažem lk iz BiH i doktorica kao nema problema, sad ću je ja zavesti...

Veliki kamen mi je sa srca pao. I jeste, malo me griza savest, ali mislim da je sad ipak bitno drugačija situacija nego vedrana rudan kad se vakcinisala i da je većina voljnih da prime već primila.

Di je @morgana.

Čekamo je da se javi.

• Popular Post
Just now, dùda said:

Di je @morgana.

Čekamo je da se javi.

idem sutra uvece, veceras nisam stigla zbog posla. javljam se odmah sa portirnice!

Danska stavila pauzu na upotrebu Astrazeneca dok se.ne istrazi korelacija sa pojavom embolije.Austrija takodje.Norveska isto.A jbmu zeca.

@Valkyrie podrska za tebe I brata

Drugarica sa Čukarice promenila na Surčin nakon što se sita načekala - dobi poziv maltene odmah, večeras primila Fajzera u Surčinu.

Danke. Stari grad odjavljen > Surčin prijavljen.
2 hours ago, Valkyrie said:

In other news, brat mi je na Infektivnoj. Od kućnog ležanja i malaksalosti sa temperaturom do upale pluća i hospitalizacije u svega par dana. Užas. 

opraviće ga, biće ko nov

🤞🏻

Danas sam čuo toliko primera antivakserstva uključujući i od ljudi koji su fakultetski obrazovani i inteligentni da ne znam više šta da mislim. Da se uvede prisilna vakcinacija.

Kad bi moglo tako,zamisli kad oni procitaju vest da je 6 zemalja suspedovalo astrazeniku zbog krvnih ugrusaka

Background Picker
Customize Layout