Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, Caligula said:

Parking je ispred, udjes kod bivseg eurosalona

Nema više tog staaarog parkinga, ulazi se besplatno u krug Sajma.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

@Milosh76 Tebi ništa drugo ne preostaje nego pravac železnička, dubacis jedno 100 dinara u sitnim apoenima na spomenik Stefanu i da tri puta viknes: Hvala ti Vucicu, dok obilazis spomenik suprotno kazaljkama na satu, i da gledaš ka Nemanjinoj, sa setom. Dobijas poziv odmah.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

I Mos je video srpske Vladare!

I Mos je video srpske Vladare!
jeeee [emoji38]ol:

sent from bubamoto

1 hour ago, beta kentauri said:

dobijena druga doza kineske.

danas u blxp na meniju fajzer.

da, fajzer je na sajmu danas, pelcovalo suprugu i mene

Da, juče čuo dok su me cjepili SvemirZekom da je neka žena došla i rekla:
Sutra je Fajzer
BTW, spala temperatura za sad samo glava i koske...

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post

Vakcinisana prvom dozom. :) Posle vakcine mi rekli da odsedim malo, odsedela (jedina u prostoriji bila sa 2 maske i šlemom), doktor mislio da se plašim vakcine, ja reko "Ne doktore, već godinu dana živim u grču, pa ja ni napolju ne skidam maske.." Boli me ruka, to je za sad to. Inače je skroz drugačije i manje bolno od vakcine protiv sezonskog gripa (to više boli jer se skoro duplo više čeka da ti ubrizga celu dozu). Sedela sam posle vakcine nekih 15ak min, bilo je više ljudi koji su isto čekali na reakciju, tu sam se malo uplašila da me ne zahvati virus, ali držao se razmak, i kontam da mi preko svega ovoga na faci nije moglo biti ništa.

1 hour ago, Zlurad said:

@Milosh76 Tebi ništa drugo ne preostaje nego pravac železnička, dubacis jedno 100 dinara u sitnim apoenima na spomenik Stefanu i da tri puta viknes: Hvala ti Vucicu, dok obilazis spomenik suprotno kazaljkama na satu, i da gledaš ka Nemanjinoj, sa setom. Dobijas poziv odmah.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

To je i meni palo na pamet... mozda probam sad za vikend, ako bude pristojno vreme :D

NS sajam, završeno. Fajzer danas... Skoro dva sata u redu (1h 50m), gužva ogromna.

Sve je negde manje-više podnošljivo i pored gužve i nije mi se činilo nebezbedno, do pred kraj. Vreme brzo prođe, imaš utisak da se non-stop krećeš. Mada, unutra je zagušljivo jako zbog broja ljudi, ali na kraju kad treba da izdaju nesrećnu potvrdu - jedni drugima smo stajali na glavama. Bogami, plašim se te poslednje etape i čudi me da to nisu malo više paralelizovali ili drugačije organizovali.

Kaže teta što izdaje potvrde da guraju po 4-4,500 ljudi dnevno kroz Sajam. Peta brzina.

Keva bi trebala da primi drugog kineza u petak...jel šalju neko obaveštenje o terminu ili samo treba da se pojavi tamo? Posle prve poslali samo obaveštenje "drugu dozu je potrebno da primite za 21 dan". DZ bl.44

Edited by Barti66

1 minute ago, Barti66 said:

Keva bi trebala da primi drugog kineza u petak...jel šalju neko obaveštenje o terminu ili samo treba da se pojavi tamo? Posle prve poslali samo obaveštenne "drugu dozu je potrebno da primite za 21 dan". DZ bl.44

Dobice SMS i mejl, isto kao za prvu dozu.

Edited by harper

Većinom šalju, ali i ako ne pošalju samo neka se pojavi na istom mestu u isto vreme, i poneti prvu potvrdu

dobice dan 2 pre poruku i emajl sa kodom.

Znači da očekujemo obavijest danas ili sutra...hvala.

Kod nas ne dele nikakve potvrde, samo "dodjite za 3 nedelje", pretpostavljam da ih daju tek posle revakcinacije. Mami je stigao sms dan posle 1. doze da je vakcinisana i da dodje za 21 dan, pa valjda šalju sms-ove 2 dana pre revakcine.

edit: lupam, mami je stigao i mejl o potvrdi

Edited by Alfa

Background Picker
Customize Layout