Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ovaj čip u Astrazeneki ima dobar tajmer. Tačno 12 sati posle primanja vakcine, sinoć oko 0.30 drhtavica i temperatura 37,8. Jedan paracetamol oko 5 učionio svoje i od jutros, osim onog osećaja da je tenk prešao preko mene i blagog bola u levom ramenu, nema drugih reakcija. Temperatura normalna

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

7 hours ago, foto said:

jel i sputnjik pravi simptome slicne zeneki? ima li nekih iskustava na forumu?

o da

nekom posle prve, nekom posle druge

24-36h R`N`R ( temperatura, glava, pregazenost ) i onda kao da nista nije bilo...

dobijena druga doza kineske.

danas u blxp na meniju fajzer.

Spakujte mi 3 za poneti

Mamine prve komsije, oboje oko 75god posle sputnjika nikakva reakcija. Drugarica mojih godina imala taj 1 dan "kao gripe"

Ovaj čip u Astrazeneki ima dobar tajmer. Tačno 12 sati posle primanja vakcine, sinoć oko 0.30 drhtavica i temperatura 37,8. Jedan paracetamol oko 5 učionio svoje i od jutros, osim onog osećaja da je tenk prešao preko mene i blagog bola u levom ramenu, nema drugih reakcija. Temperatura normalna
I ovde isto, samo čekam da vidim da li će da popusti, vreme je. Mislim da temp pada.
Ali groznica noćas je bila štogod.

.... Shiit has hit the fan!

Jbg ispadne da ti treba 2 meseca da stvoris antitela, a stiti samo 6 meseci... a nema ko od nasih strucnjaka nije rekao da imunitet od kineske traje duze od ostalih s obzirom da treba duze vremena da se stvore antitela... milion razlicitih informacija.

Znacemo tek tamo krajem leta kakvo je stanje sa kineskom i duzinom trajanja antitela

a jbg, nadam se da će na kraju ovi naše da prave tog sputnjika, ne gine nam novi talas vakcinacije 

a jbg, nadam se da će na kraju ovi naše da prave tog sputnjika, ne gine nam novi talas vakcinacije 
naravno da nam ne gine kad narod nece da se vakcinishe. nema tu shta. mi cemo da se vakcinishemo a oni ce da slobodno mutiraju, pa ko dalje dobaci :dry:

sent from bubamoto

spacer.png

Posle kazu setereotip.

Pa nisu stereotipi sa neba pali jbt

Upravo fajzerovan, čekao sam nula minuta a došao 1,5h pre zakazanog termina.

Ovi likovi ovde su zmajevi.

Kad si se prijavio I gde si se vakcinisao? BG ili neki drugi grad?

Background Picker
Customize Layout