Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

где они молодые, есть шутка

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

33 minutes ago, InvisibleLight said:

jbt kad ce prestati te sale' dobio sam kineza, postale mi kose oci, dobio rusku, pijem votku i sl'

ok, valjda cu i ja kad dobijem neku vakcinu od upliva srece u mozak  da taj dan akutno poglupim i krenem tako da se salim, 100 posto sam sigurna :D 

a sta je za fora za fajzera? 

laki skocko?

Pa Rajfajzer vakcina... ko je to bese odvalio?

a sta je za fora za fajzera? 
laki skocko?

Da proizvode i Zoloft

.... Shiit has hit the fan!

luda danica u trenutku posebnog nadahnuca.

pa chip je fora za fajzera. i 5g unsure.gif

sent from bubamoto

rajfajzen, ruski špijun danica grujičić

Just now, Frank Pembleton said:

Da proizvode i Zoloft

i Viagru

i Xanax

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da proizvode i Zoloft

to je bar crni humor, to se ne vazi :P

1 minute ago, Jozef K. said:

i Xanax

ovo nisam znala, rokam ga ponekad bas kad zagusti, al galenikinu verziju

sve u svemu nije to taj korpus saljenja da si poprimio karakteristike naroda koji pravi vakcinu 

Ako se prijavimo dva, tri puta menjajući preference i komorbiditete, da li nas tempiraju po datumu prve prijave ili idemo "na kraj reda"? 

47 minutes ago, Leia said:

E stvarno...to je ista ona ekipa sto 31.12. pozdravlja sa - vidimo se iduce godine :frust:

ja zato to kazem prvog januara:Jova:

2 minutes ago, Valkyrie said:

Ako se prijavimo dva, tri puta menjajući preference i komorbiditete, da li nas tempiraju po datumu prve prijave ili idemo "na kraj reda"? 

mislim da nema veze, mi smo kevi dodali kineza u nedelju, i bila je pozvana posle dva dana na vakcinaciju

Mislim da ne.

1 hour ago, InvisibleLight said:

jbt kad ce prestati te sale' dobio sam kineza, postale mi kose oci, dobio rusku, pijem votku i sl'

ok, valjda cu i ja kad dobijem neku vakcinu od upliva srece u mozak  da taj dan akutno poglupim i krenem tako da se salim, 100 posto sam sigurna :D 

ja trljam ruke od radosti i mislim se u sebi - to im je za sve one godine i ljude što kad čuju čime se bavim bukvalno bez izuzetka kažu: aaaa, ti si ona što svetliš u mraku :fantom:

Background Picker
Customize Layout