Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

zabole ih. podsetite me, jel se moderna tehnoloshki gadja sa astrom ili fajzerom?

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Author

Probacu ovih dana da odem do doma zdravlja sa hrvatskom potvrdom o 4. dozi da vidim dal ce da mi unesu u sistem

Ta bivalentna što se daje kod nas, čija je to vakcina ? Fajzer ?

koja je procedura? tri dosadasnje sam primio u siminoj, dve kineske i fajzer buster.

e>kontam samo se pojavim itoeto.

Edited by holden kolfild

I koliko mora da prođe od poslednje prehlade/antibiotika da bi se primio novi buster? 

1 hour ago, holden kolfild said:

e>kontam samo se pojavim itoeto.

Mislim da treba da se zakaže, tako je domu zravlja gde nameravam da idem (Labuovo brdo). Prave grupe po 5 pacijenata, zakazuju ih za isto vreme i ona otvaraju pakovanje vakcina (da vakcine ne bi propale).

38 minutes ago, Valkyrie said:

I koliko mora da prođe od poslednje prehlade/antibiotika da bi se primio novi buster? 

Ovde kazu minimum 30 dana.

42 minutes ago, Valkyrie said:

i ja se isto pitam

upravo se kao i većina patim sa nekom prehladom (bez temperature, bez antibiotika)

A u domu zdravlja u Obrenovcu se u cetvrtak prijavilo za sledeci utorak cele tri osobe. Valjda ce da nakupe jos dve, pa da mogu da otvore ampulu.

• 2 weeks later...

Otkud to da se mora čekati mesec dana od primanja antibiotika za primanje vakcine? Bilo je ranije onih nekih pravila da redovnu vakcinu protiv gripa ne bi trebalo primiti usred neke prehlade ili temperature ali ni tada se nije pričalo o mesec dana nakon primanja.