Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Austin Rivers pred poluvreme 11 minuta, 10/10, 5/5 3pts, 25pts...

Treća vest na ESPNu - Lebron sada favorit za MVPa u nekim kladionicama :lolol: Koji su to bogovi bola u kurcu. 

Ako može da se ne quotuje Micko8, hvala

22 hours ago, Joe D said:

Za sada im tenk ne izgleda sjajno, imaju 6-3 na gostovanjima, a to sve sa potpuno uzasnim napadom. Nije ocekivano da odrze tempo, ali definitivno su ahead of schedule kao tim.

Izmedju ostalog i zato sto dve trecine lige iz raznih razloga ne lici ni na sta. Dovoljno je igrati snazno, na maskimumu i pametno da u vecini utakmica budes konkurentan.

Oni su i prosle sezone igrali dosta bolje od "nominalne vrednosti svojih igraca"

Retko ko ih je video u PO pre pocetka sezone

Bice oni odoicno za 2-3 sezone

Ocekivano odlican posao prave

23 hours ago, Joe D said:

Lebronov tretman? Da su Lebronu svirali sve faulove koje su mogli kroz karijru, ne bi silazio sa linije.

da u pravu si, mislio sam na tretman u odbrani, ne znam kolko puta mu nisu svirali faul pri tim satro bananama po rucnom zglobu, kao doncic sto je milsapu

• Author

Dzamal prosao samo sa kaznom od 25k $ za onaj udarac u prepone...nije suspendovan nijednu tekmu...in other news:

Heat injury report for tonight: Jimmy Butler, Mo Harkless, Meyers Leonard, Chris Silva are out. Avery Bradley, Goran Dragic, Tyler Herro and Gabe Vincent are questionable.

pa ko će igrat? 

pa pola dva i nine toliko hrđav termin. 

tja, ima lejkersi i fila u istom terminu svakako

a ja sam debelov fanboj. :blush:

sta ce ti fali da gledas malo prave mvp-jeve kako loptaju za promenu?

3 minutes ago, Joe D said:

sta ce ti fali da gledas malo prave mvp-jeve kako loptaju za promenu?

danas sam u stvari skontao najporazniju statistiku za embida u h2h sa jokarom i nisu asistencije. ima manje od 2 oreb po tekmi.. 

• Author
34 minutes ago, theanswer said:

danas sam u stvari skontao najporazniju statistiku za embida u h2h sa jokarom i nisu asistencije. ima manje od 2 oreb po tekmi.. 

koliki je uopste uzorak ako se uzme da je Embidara malo malo pa povredjen...eto, za njih bas nemam u glavi kakav su matchup i ko je koga izdominirao...npr. za Kapelu ranije sam znao da se Jokara ne naigra protiv njega, kao i da je Dvajt vazda bio nalozen i agresivan kada igra protiv Nikole

Nije bitan mečap, Jokić ima 9 asist po meču, uz ostale brojke maltene iste, nema teoretske šanse da može da se kaže da Embid ima bolju sezonu. Podseća me na priču oko Dončića i koji pik treba da bude na draftu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.