Amos Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 23 minutes ago, Joe D said: bas ako u prvih mesec dana ne pokazu da li napadaju prsten ili ne. Nisam to napisao, al ajde. Ništa onda, ako ga se sete u aprilu, sete.
189- Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 1 hour ago, goofs said: Jel NBA pripremio neki covid protokol, sta ce da rade ako izbije zaraza u nekoj ekipi, koliko zarazenih mora biti da bi se utakmica odlozila i ima li uopste prostora u kalendaru za odigravanje odlozenih utakmica? ima nekih 150 stranica valjda ;D nisam jos primetio da se pricalo o tome. ne secam se ni da se pricalo o tome ni pre bubblea. verovatno ce u hodu donositi odluke. npr ko je tacno zarazen i koji tim
1n54jd3r Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Barton rekao da se dobro oseca, da je spreman i da je on starter u NBA. Ako MPJ startuje na SF, onda se Geri i Vil bore za SG mesto. I u toj varijanti mislim da pobedjuje jaca odbrana koju igra Geri, ofanzivnog potencijala imaju vise no dovoljno preko PG, SF i C. Iako nece biti srecan da ulazi sa klupe, Vil bi mogao biti naredni najbolji 6ti igrac.
189- Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 ja bih stavio murray - harris - barton - mpj - jokic
Time Crisis Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 58 minutes ago, 1n54jd3r said: Iako nece biti srecan da ulazi sa klupe, Vil bi mogao biti naredni najbolji 6ti igrac. Pre će biti naredni trejdovan :P
1n54jd3r Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 35 minutes ago, 189- said: ja bih stavio murray - harris - barton - mpj - jokic jedino ako ce da zabijaju 150 poena po utakmici, jer ce priblizno toliko da primaju
Joe D Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 8 hours ago, 189- said: ja bih stavio murray - harris - barton - mpj - jokic dobra je to petorka, ali i dalje je barton idealan za prvog sa klupe, sta god on o sebi mislio. naravno, ne bi me zacudilo da zapravo pocinje, melon je to.
Apollo Creed Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ova trener Hjustona ima izuzetno zabavne izjave...
189- Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 @denver u odnosu na prethodnu sezonu razlika je samo u millsapu. sada vise nema ugovor od 30 miliona pa da mora igrati. pravi je trenutak da se preda stafeta mladom i perspektivnom igracu. barton je bio vrlo dobar prosle sezone, mnogo bolji nego prethodnih i to pre svega u odbrani. ne mislim da bi bilo preveliko iznenadjenje ako bi opet startovao. odbrana ce verovatno biti slabija ali ce i napad biti bolji sa porter jr nego sa millsapom. sve u svemu nisam neki preterani optimista za njih. jedino da mpj izraste u nekog plus igraca odjednom i da dovedu jos bar jednog igraca za klupu jer im je bas siromasna od sf do c.
pbg12345 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 meni nikako nije jasno odakle dolazi sav taj pesimizam u odnosu na poslednji plejof nemaju krejga i grenta, a imaju bartona i grina ok, nemaju i plamlija, mada to tesko da je minus i imaju nekoliko ovih mladih igraca, sto novih, sto starih ali koji nisu dobijali sansu i verovatno najvaznije, jezgro je godinu iskusnije i godinu duze zajedno i naravno da ce porter biti starter
189- Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 ja murrayu i porteru ne verujem previse. prvi je igrao iznad svojih mogucnosti u bubbleu a drugi je glup ko kurac i ne vidim da ce se to previse promeniti. nemaju ni na klupi neke zapazenije igrace osim na bekovskim pozicijama. 2
Recommended Posts