Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

1609666148345_Tviter.jpg

Po mogucstvu upakujte i Hilda u paketic, pa se mozda neki Divac i zajebe...

Posted

lol

to mu je valjda ćaletov nalog, obrisao je posle post, ali kasno, internet ne prašta

Posted

Da bre, pa kad video da ispao glup u drustvu, Bagli drugi sliku tog posta ponovo postavio...

Posted
On 2.1.2021. at 21:52, freakns said:

Campazzo treba da vata prvi avion za Madrid, on u NBA ne moze da igra, covek je jebeni midget. juce mu je Paul prskao po faci a da se nije ni potrudio. tri napada za redom samo stutne preko njega. bez dribligna, bez fade awaya, samo hop. a Paul je sve samo nije visok.

Paul je 1.85 a FC je 1.81.

Muggsy Bogues je 1.60 a rahmetli Drazen Petrovic bio 1.96

Rezime: treba FC malo da mrdne™ s kurcom.

Posted

Bagley senior kenja od kad je mali usao u ligu. A realno, decko ne bi video terena da nije bio visoko izabran na draftu, uzasan kosarkas i nije napredovao uopste. 

Posted
56 minutes ago, iDemo said:

Paul je 1.85 a FC je 1.81.

Muggsy Bogues je 1.60 a rahmetli Drazen Petrovic bio 1.96

Rezime: treba FC malo da mrdne™ s kurcom.

Ja sve vadim krmelje i čitam FČ... 

• +1 1
Posted
11 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Одакле изрони овај Вуд

vuca se 5 godina unaokolo jer mu niko nije dao sansu... prosle godine u Detroitu dobio priliku i objasnio. kad sam video da je otisao u Houston za 14M po sezoni hteo sam da odem do Denvera da zadavim TCa. 

coveka su od drafta sutirali levo desno jer nije imao sut za 3 i ne cima mu se previse u odbrani. prosle godine je namestio sut, ako pocne i odbranu da igra, a ima fiziku za to, bice top 5 PF u NBA

• +1 2
Posted

wood igra iskljucivo centra. ne znam kako sada denver ulazi u pricu.

Posted

NYK W!!:smiley_hail:

Najbolji start u poslednjih...četvrt veka...

Posted
42 minutes ago, 189- said:

wood igra iskljucivo centra. ne znam kako sada denver ulazi u pricu.

igra centra u Houstonu jer su skapirali da Tucker ima probleme kad je neko za glavu veci od njega. covek je inace PF, to je igrao i u Detroitu, gde je C bio Drummond a posle trejda Thon Maker i Henson. sezonu poceo kao zamena Markieffu Morrisu

Posted
55 minutes ago, Apollo Creed said:

NYK W!!:smiley_hail:

Najbolji start u poslednjih...četvrt veka...

treba reci i da julius randle igra sjajno i timsku kosarku. drago mi je zbog njih, valjda ce uskociti u playoff nekako.

Posted
1 hour ago, freakns said:

igra centra u Houstonu jer su skapirali da Tucker ima probleme kad je neko za glavu veci od njega. covek je inace PF, to je igrao i u Detroitu, gde je C bio Drummond a posle trejda Thon Maker i Henson. sezonu poceo kao zamena Markieffu Morrisu

doveli su ga da bude centar bez obzira na tuckera. nova je vlast tamo koja ne fura small-ball.

inace nema trika da cuva cetvorke a i nije neki suter pa nema mnogo smisla tamo da ga guraju.

Posted

moze neki link sa strimovima? ostavljali ste ranije ovde, to ne radi vise

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...