Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sta ubaci sad ovaj ludak.

Bogdan :(

valjda nije jebeno obnovio povredu

Bogdan :(
valjda nije jebeno obnovio povredu
Kontam da nije, samo dve utakmice vola ne može da ubode. Čak je i oba penala omašio.

Galinari je drvo, ali ima veru u sebe.

Inače ovo što igra Atlanta je užas. 1:1 celo drugo poluvreme u prvih 5 sekundi napada.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Just now, Mil@n said:

Kontam da nije, samo dve utakmice vola ne može da ubode. Čak je i oba penala ubacio.

Galinari je drvo, ali ima veru u sebe.

Inače ovo što igra Atlanta je užas. 1:1 celo drugo poluvreme u prvih 5 sekundi napada.

Pretpostavljam da gledas na areni. Na espn malika endruz izvestava™ sore right knee nece se vracati do kraja tekme. 

Djeluje da Atlanti neće poći onaj trik pomoću kog su dobijali do sad, a to je da se Fila samoubije. 

Just now, pp34 said:

Pretpostavljam da gledas na areni. Na espn malika endruz izvestava™ sore right knee nece se vracati do kraja tekme. 

Pa ne mogu ovi da stignu da isprate od ovog izvještačenog urlanja i preglumljavanja. 

Pretpostavljam da gledas na areni. Na espn malika endruz izvestava[emoji769] sore right knee nece se vracati do kraja tekme. 
Arena naravno.

Ode ovo u qrac.

Filadelfija dobija jer igra za promil više timski I organizovanije. Atlanta igra kao da nema trenera, bukvalno.

• Author

Steta, izgubise za neraspolozenog Bogija bukvalno...

steta.

na drugoj strani lol sta man radi goberu, nije lepo

Juta :isuse:

ovo je bogovski.

logican kraj ove sezone bi bio da terens man, redzi dzekson i pol dzordz uzmu titulu. svim srcem navijam za to.

valjda nisam izbaksuziro.

:ziga::ziga:

hahha sta dzekson radi goberu ovo je fenomenalno pa pet bev

ova serija je 1 od 2-3 kul dogadjaja u ovom sugavom plejofu

pol dzordz najveci lider u istoriji klipersa:hail:uspelo mu sto nikom nije

Ah, who else nego srpski zet!

Kokoškov reaguj!

Drago mi zbog Džordžare. Koliko je pljuvačke popio u poslednjih godinu dana dok Kawhija niko nije smeo da pomene, ovo je dobar comeback. 

Guest
This topic is now closed to further replies.