borris_ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 (edited) 4 hours ago, de Sisti said: la leyenda Od 2:42mn do 3mn bacio je bukvalno na pod citavu odbranu juventusa i morali su ga faulom zaustaviti. Naravno sudija se dere na njega pokazujusi mu da nije penal Je li ono svirao indirekt (koji je naravno Maradona majstorski postigao)? Gol 5:43 protiv Milana Edited November 26, 2020 by borris_
borris_ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Sada sam nasao, nije bio indirekt nego faul i opravdano je dosudio slobodan udarac jer je bio van sesnaesterca. 1
John Coltrane Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Rodjeni brat moje školske mu je bio lični trener pre par godina, neverovatn priče iz života i karijere.
Glass Joe Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 2 hours ago, borris_ said: Gol 5:43 protiv Milana Filipu Galiju cusno kroz noge, a Maldini ne može da stigne na gol liniji
Milošica Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 (edited) . Edited November 26, 2020 by Milošica 1
Ratamahatta Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Osecam se slicno kao da gledam Sopranose, ima milion razloga zasto je pogresan, ali gledam klipove i navijam za njega.
čekmeže Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 37 minutes ago, Plajvi said: Osecam se slicno kao da gledam Sopranose, ima milion razloga zasto je pogresan, ali gledam klipove i navijam za njega. Dobro, mi smo gledali Maradonu kao malji deca pa nismo znali za dobre i loše strane, videli smo samo veliku fudbalsku zvezdu, idoli iz detinjstva.
Meazza Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 (edited) Oskar Ruđeri, u slobodnom prevodu: "Šta nam je sve omogućio da doživimo taj čovek... Kakve emocije... Najlepše trenutke mog života. Njegova energija te je vukla napred. Vidi, ako je iko na svetu nosio kapitensku traku na pravi način onda je to on. Poznavao sam puno kapitena, i ja sam bio kapiten. Ovaj je bio drugačiji jer je povrh svega bio najbolji igrač na svetu. Kako nas je usrećio, čoveče... Obožavali smo da igramo za reprezentaciju, rado smo se odazivali jer smo znali da će tamo biti on i nisi mogao da i ti ne budeš tamo. Nisi mogao da ne budeš s njim i da ga ne pratiš. ... Ako je neko ujedinio celu zemlju bio je to on dok je igrao za Argentinu." Edited November 26, 2020 by Meazza 1
borris_ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 22 minutes ago, John Coltrane said: Napoli-Rijeka Dobra fora da raspodjele zute kartone 😁
Cane Vukic Prebranac Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 https://telesport.telegram.hr/price/legenda-o-diegu-armandu/
Recommended Posts