November 23, 20204 yr Takav su nepisana pravila na vecini foruma.Ja posle prve epizode napisala nesto bez, kad skocise: A SPOJLER??Dobro, dobro, necu vise.
November 23, 20204 yr Zar nije princip da se na opstim temana sve stavlja u spojlere ( npr na Omiljenim Serijama), a na konkretnim temana pise normalno ...
November 23, 20204 yr pa neko ko razmišlja dal da se da u gledanje nečega te poseti matičnu temu radi utisaka ne želi da pročita ko ke ubica u whoddoneit seriji. lepo peva nikoleta na špici. izgleda jezivo tho.
November 23, 20204 yr Pa sto to to toliko smeta?Samo kliknes, nije da moras sad da ne znam sta radis da bi procitao
November 23, 20204 yr petparačko je al ok. plitki su likovi do jaja. kliše kliše stiže, kao neki omaž b produkciji osamdesetih i devedesetih. camerawork bije. opet u tom omaž maniru.
November 23, 20204 yr likovi su karikaturalni. kao da je san u pitanju. savest belog čoveka ne miruje. otprilike replika iz kose: The draft is white people sending black people to fight yellow people to protect the country they stole from the red people.
November 23, 20204 yr likovi su karikaturalni. kao da je san u pitanju. savest belog čoveka ne miruje. otprilike replika iz kose: The draft is white people sending black people to fight yellow people to protect the country they stole from the red people. Jbte sećam se kad smo to učili napamet... .... Shiit has hit the fan!
November 24, 20204 yr Ima toliko rupa jer sve gledamo kroz nju. Ona je white priveleged, ignorant, i muz british uspesan doktor se uklapa u tu njenu snobovsku pricu te je zato sve plitko. Logicna je onda njegova prevara i igra koju igra u braku s njom, zbog drustvenih povlastica. Meni se zato gleda serija, zbog ovog pljuvanja po americkoj upper class. Iskreno se nadam da je ona ubica, da ce biti neki tvist ko u Others, nekako se sve prisecam nje u toj ulozi.
November 24, 20204 yr A mozda je ona sokirana na kraju kada nadje cekic jer klinac zna da je ona ubica?Meni je na pocetku deda bio najsumnjiviji a sad pojma nemam.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 24, 20204 yr Eee vidis, vidis, na njega sam zaboravila, a cudno se stvarno mnogoooo ponasao.Pa dobro je l smo izredjali sve likove kao sumnjive koji su se pojavili? [emoji3]